Annonce
Ugeavisen Svendborg

Stine bliver selvstændig: Sygeplejerske lover tid og tryghed

Stine Abildgaard Mathiesen
Stine Abildgaard Mathiesen står bag Sydfyns Sygeplejerske, hvor der er fokus på tid og tryghed under besøg og behandlinger hos borgere i eget hjem.

Svendborg: Sygeplejerske Stine Abildgaard Mathiesen har startet virksomheden Sydfyns Sygeplejerske - et nyt tilbud til private på Sydfyn og øerne, der ønsker sig et alternativ til det offentlige tilbud.

Efter 17 år i sundhedsfaget har hun startet sin egen virksomhed ud fra et ønske om at yde professionel støtte og give tid til private borgere i deres eget hjem.

- Med mit firma vil jeg gerne give præcis sygepleje, der passer nøjagtigt til borgerens behov,  siger Stine Abildgaard Mathiesen, der med Sydfyns Sygeplejerske henvender sig til de borgere, der ønsker at tilkøbe en ekstra tryghed til det offentlige system.

Det kan for eksempel være hjælp til at administrere medicinen i hjemmet, pleje af sår, gå med til konsultationerne i det offentlige og hjælpe med til at overskue et behandlingsforløbet. Eller det kan være noget så basalt som et tryghedsbesøg.

- Sidstnævnte kan være en god fast ordning for den familie, der bor langt fra sin ældre mor eller far og som ønsker sig at deres kære bliver tilset af den samme hver gang.

- Og det kan jeg garantere, lover hun.


Da jeg kørte rundt som hjælper i starten 00'erne husker jeg, hvordan jeg besøgte folk og lavede mad sammen med dem, sørgede for at handle ind og havde tid til at lytte og dele. Det var en dejlig måde at være sammen med borgene på, og det var møder, der skabte gode og tillidsfulde relationer.

Stine Abildgaard Mathiesen


- Jeg er en enkeltmandsvirksomhed, så det vil altid være mig, der kommer ind ad døren. Og når jeg er på besøg, tager vi os den tid der skal til, siger hun i en presemeddelelse.

Annonce

Tid og tryghed

Tid og tryghed er grundlæggende værdier for Stine Abildgaard Mathiesen, der er sprunget ud som selvstændig, dels for at få fødderne under eget bord, dels fordi hun føler at netop tid og tryghed kan komme under pres i et travlt offentligt system.

Hun er 35 år og uddannet sygeplejerske i København. Forinden da uddannede hun sig til både sosuhjælper og assistent i Svendborg. Dengang arbejdede hun som udekørende hjælper og kom i mange hjem i det sydfynske.

- Da jeg kørte rundt som hjælper i starten 00'erne husker jeg, hvordan jeg besøgte folk og lavede mad sammen med dem, sørgede for at handle ind og havde tid til at lytte og dele. Det var en dejlig måde at være sammen med borgene på, og det var møder, der skabte gode og tillidsfulde relationer.

- Den tillid ønsker jeg skal være kernen i mit nye projekt. Jeg glæder mig til at komme ud i borgernes hjem igen - denne gang som sygeplejerske med mulighed for at give høj faglig støtte, forklarer hun.

Stine Abildgaard Mathiesen ved at hun begiver sig ud i konkurrence med andre dygtige aktører, men er sikker på, at der også er et kundegrundlag for hendes service.

- Jeg vil altid gerne hjælpe med at lave en kop kaffe, men i og med, at der også er andre, der udfører den opgave, så tager jeg mig først og fremmest af de tunge problematikker. Når de er blevet tilset, så drikker vi kaffe, siger hun.

Man kan læse mere på hjemmesiden: sydfynssygeplejerske.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Genåbning fejret med kage

Annonce