Annonce
Ugeavisen Svendborg

Stolthed over pris i SG Huset

Jakob Kramer, udviklingschef og daglig leder i SG Huset, da han sidste år havde modtaget prisen - en flot statuette lavet af kunstner Per Buk. Arkivoto: Michael Thorbjørnsen
God konkurrence er sundt, og derfor er Best of Svendborg et godt initiativ, mener man i SG Huset, som vandt i kategorien ”bedste motion, velvære og fitness ved arrangementet i 2018.
Annonce

Svendborg: Der var tæt løb mellem de nominerede, da SG Huset ved Best of Svendborg 2018 vandt prisen for ”Bedste motion, velvære og fitness”. En pris, som har stor betydning for medarbejderne i huset.

- Prisen var en kæmpe skulderklap og anerkendelse for vores arbejde for ALLE i Svendborg, derfor var prisen utrolig dejlig at vinde. Og at vi som idrætsforening har udviklet os til at kunne vinde over de superdygtige kommercielle og private aktører, som er i kommunen, er vi naturligvis rigtig stolte af, siger Jacob Kramer, udviklingschef og daglig leder i SG Huset.

Jacob Kramer tilføjer, at der også fulgte en overraskelse med:

- Vi ved godt, at vi har mange medlemmer, men at det var nok til få flere stemmer end de andre, det var vi overraskede over.

Sg Huset, drives af Svendborg Gymnastikforening, som er en innovativ og byens største forening, og Jacob Kramer sagde blandt andet sidste år:

- Da vi begyndte det her, begyndte vi det med en fortælling. Vi havde drømme og visioner, vi ville skabe et sted, man kunne gå ind som familie, alle kunne dyrke idræt, og alle kunne spise et sundt måltid mad. Derfor er vi stolte over at blive nomineret netop på grund af den fortælling. Vi er kun lige begyndt, og vi tror, vi kan skabe Danmarks sundeste by, og det vil vi gerne i samarbejde med de øvrige nominerede.

Her ses Jacob Kramer sammen med hustruen Gitte Møller samt SG Husets bestyrelsesmedlem Kasper Føns med hustruen Charlotte ved sidste års Best of Svendborg. Arkivfoto: Knud Mortensen
Annonce

Samler byen

Jacob Kramer mener på alle måder, at Best of Svendborg er et godt initiativ, som sætter et positivt fokus på alle de mange gode ting, som findes i Svendborg. Også med hensyn til selve showet er der positive tibagemeldinger fra SG Husets leder.

- Det var en rigtig god oplevelse, hvor man virkelig kunne mærke, at man mener det seriøst på Ugeavisen Svendborg. Rigtig dejlig mad, og ikke mindst et show, som var velkoordineret og stort sat op.

- Alt i alt en super aften hvor vi i afslappet stemning fik hilst og snakket med mange andre af byens mange initiativtagere. Det er en event, som kan samle byen, pointerer Jacob Kramer.

Håber I at vinde igen i år?

- Vi vil altid gerne vinde. God konkurrence er sundt, da det er til at gøre en skarp.

- Men det kræver i første omgang, at vi igen bliver nomineret, tilføjer Jacob Kramer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce