Annonce
Ugeavisen Svendborg

Stor ombygning: Netto på Ørbækvej åbner med nyt butikskoncept

Netto på Ørbækvej er for tiden indtaget af håndværkere, som den 11. december har forvandlet butikken til en moderne dagligvareforretning. Foto: Michael Thorbjørnsen
Fredag den 11. december genåbner Netto på Ørbækvej med ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt samt nemme måltider
Annonce

Svendborg: Håndværkere har i disse uger indtaget Netto på Ørbækvej, og det bliver et helt anderledes supermarked, som borgerne vil møde, når de fra den 11. december igen kan gå på indkøb.

Butikken åbner nemlig med Nettos helt nye butikskoncept, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen. Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet både indretningen får et gennemgribende løft, og derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til medarbejdernes tøj er opdateret, fortælles det i en pressemeddelse.

- Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.

Annonce

Særlig indretning

Kernen i butiksoplevelsen vil tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder, og udover nye farver og nyt inventar har den nye butik også en særlig indretning. Således vil frugt- og grønt-afdelingen spille en mere bærende rolle, ligesom convenience-varer vil få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider.

Fremtidens Netto åbner på Ørbækvej den 11. december. Foto: Michael Thorbjørnsen


Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken.

Malene Møller Christensen, butikschef


En anden ting der gør det nemmere at handle i den nye butik, er Scan&Go, hvor man via sin smartphone selv scanner og betaler sine varer, mens man køber ind. Man skal blot downloade app’en og registrere sig, og så er man i gang. Det er nemt og hurtigt, og man slipper for at stå i kø ved kassen, skriver Netto i pressemeddelelsen.

Annonce

Malene glæder sig

Butikschefen i den nye Netto-butik er Malene Møller Christensen, og hun glæder sig til at byde kunderne indenfor i den helt nye butik:

Sådan kommer grøntafdelingen i den nye butikt til at se ud. Pr-foto: Netto

- Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod, siger hun.

Kunderne i Netto på Ørbækvej får i fremtiden mere plads mellem varerne. Pr-foto: Netto

Nettos ombyggede butik på Ørbækvej er en af i alt 80 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2020. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept.

Butikken  på Ørbækvej, som Netto åbnede i 2012, har alt i alt et salgsareal på godt 1200 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Genåbning fejret med kage

Annonce