Annonce
Ugeavisen Svendborg

Stor opbakning til nytårskuren for frivillige sociale foreninger

Flere end 280 frivillige har sagt ja tak til at deltage i Social- og Sundhedsudvalgets nytårskur for de frivillige sociale foreninger.
Til nytårskuren uddeler Svendborg Kommune for første gang to priser til det frivillige sociale område, FrivilligSocialPrisen og RespektPrisen. Desuden overrækkes Handicapprisen af Handicaprådet.
Annonce

Svendborg: Flere end 280 frivillige har sagt ja tak til at deltage i Social- og Sundhedsudvalgets nytårskur for de frivillige sociale foreninger. Nytårskuren finder sted onsdag 26. februar kl. 17 i Skårup Kultur- og Idrætscenter. Til nytårskuren uddeler Svendborg Kommune for første gang to priser til det frivillige sociale område, FrivilligSocialPrisen og RespektPrisen. Desuden overrækkes Handicapprisen af Handicaprådet.

Nytårskurens program byder på forskellige indslag. Der er taler ved Social- og Sundhedsudvalget og Svendborg Frivilligråd. Nanna Muusmann holder oplæg om værdien i det frivillige sociale arbejde. Boblberg.dk kommer og præsenterer deres platform til fællesskaber, som siden jul har været åben for alle i Svendborg Kommune. Frivilligcenter Svendborg - Kontakt mellem Mennesker præsenterer den første trykte udgave af Den sociale vejviser - et opslagsværk, der gør det lettere at finde rundt i de mange forskellige tilbud i den frivillige sociale verden.

Og så er der middag med tid til snak. Den sidste del af aftenens program er overrækkelsen af Social- og Sundhedsudvalgets to priser samt Handicapprisen, som overrækkes af Handicaprådet.

Annonce

De indstillede

Frem til 6. januar havde alle mulighed for at indstille kandidater til FrivilligSocialPrisen og RespektPrisen. 15 foreninger/grupper og 11 frivillige er indstillet til priserne.

Indstillet til FrivilligSocialPrisen er:

Alkorådet, Cykeltutten, Det Humanistiske Fællesskab, Projekt Omhuklip, Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde, Frivilliggruppen hos Café hos Narges, Frivilliggruppen ved Bryghuset, Svendborg Demensby, Gratisbutikken, Venligboerne, Gruppen af Patient- og pårørendeguider på Svendborg Sygehus, Røde Kors, Kurdere i Svendborg, Multi Mix Svendborg, NADA-Svendborg, Peer-netværk Svendborg, Stenstrup/Lunde/Kirkeby Seniorer, Unge For Ligeværd, Venskabsgrupperne i Svendborg og Red Barnet Ungdom.

Annonce

RespektPrisen

Indstillet til RespektPrisen:

Annette Brink Nielsen fra Gratisbutikken, Venligboerne, Birgit Frost fra Peer-netværk Svendborg, Birthe Ramsgaard fra Unge For Ligeværd, Carsten Lindholm fra Alkorådet, Charlotte Boldt-Henriksen fra Børns Voksenvenner, Dan Jeppesen fra Støtteforeningen Svendborg Demensby, Dorrit Pedersen fra Svendborg Senior Idræt, Grete Johansen fra Dansk Flygtningehjælp, John Olsen fra Støtteforeningen Svendborg Demensby, Lone Christensen fra Onsdagscaféen-Det Røde Hus og Pia Vinsten fra Børns Voksenvenner./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce