Annonce
Ugeavisen Svendborg

Storslået Queen-hyldest kommer til Svendborg

Gary Mullen & The Works optræder med deres anmelderroste show "One Night Of Queen" i Borgerforeningen den 1. oktober. PR-foto
Der venter publikum en opvisning af musikalitet og et stort show, når Gary Mullen & The Works optræder med "One Night Of Queen" i Borgerforeningen.
Annonce

Svendborg: Der venter publikum en fantastisk opvisning af musikalitet og flot show, når Gary Mullen & The Works optræder med deres anmelderroste show "One Night Of Queen" i Borgerforeningen den 1. oktober. Gary Mullen & The Works træder op med et toptunet show, der er blevet rost til skyerne overalt, hvor de har spillet på kloden, lyder det i en pressemeddelelse.

"One Night Of Queen" er blevet rost til skyerne overalt, hvor de har spillet på kloden, og i 2020 er turen kommet til Danmark. PR-foto
Annonce

Indædt Queen-fan

Forsangeren Gary Mullen har været indædt Queen-fan, siden han som fireårig hørte "We are the Champions". Han er født i Glasgow i 1973, og har sunget stort set hele livet. Som teenager spillede han i adskillige bands, og efter at have snuset til arbejdsmarkedet i nogle år, indledte Gary Mullen igen en musikalsk karriere - denne gang betydeligt mere fokuseret end tidligere. En af de store milepæle indenfor musikken kom, da hans hustru i 2000 i al hemmelighed meldte ham til talentshowet "Stars in Their Eyes" på Granada TV. Her gik han nemlig hen og vandt finalen suverænt - nemlig med rekordmange - 864.000 - stemmer. Denne succesoplevelse fik Gary Mullen til at droppe jobbet for at indlede en solokarriere som vokalist. Efter adskillige opfordringer fra venner og publikummer valgte han sammen med andre at stifte gruppen The Works i 2002, og kort tid efter blev kimen lagt til den ultimative succes: "One Night of Queen performed by Gary Mullen and The Works".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce