Annonce
Ugeavisen Svendborg

Stringmasters spiller til Mad og Musik

Stringmasters spiller til Mad og Musik i Skårup fredag 31. januar. Udover medlemmerne på billedet medvirker bassist Søren Møller. PR-foto
Annonce

Skårup: Skårup Musikforsyning præsenterer det legendariske rockband – Stringmasters, lyder det i en pressemeddelelse fra foreningen.

- Stringmasters, som spiller til Mad og Musik i Skårup fredag 31. januar, blev startet af nogle teenagere i Odense i 1963 og har siden spillet den fede, livsglade koncert- og dansevenlige rockmusik. Så puds danseskoene og tag til Skårup.

Stringmasters var sammen med navne som Rocking Ghosts, Peter Belli og Rock Nalle og Les Amis de første på den danske rockscene. Stringmasters spiller nu som før de bedste rock’n’roll-hits og ballader fra 50’erne, 60’erne og 70’erne med stærk og intens vokal, fede soli samt rå og energisk backing.

Det legendariske og yderst rutinerede rockband Stringmasters består af de to originale bandmedlemmer Torben Kjær og Jens Slumstrup samt en af Danmarks bedste orgelvirtuoser Lars Holbech Sørensen og bassisten Søren Møller.

Billetter kan købes på billet.dk

- Vel mødt i Kulturcafeen i Skårup, lyder det fra arrangørerne./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce