Annonce
Ugeavisen Svendborg

Svendborg Folkeuniversitet inviterer til foredrag om det amerikanske præsidentvalg

Professor ved SDU Jørn Brøndal kommer til Svendborg for at fortælle om det nært forestående præsidentvalg i USA. Foto: Privat.
Annonce

Svendborg: "Skæbnetime: Præsidentvalget i USA" er navnet på det foredrag, som Svendborg Folkeuniversitet inviterer til den 22. september klokken 19. Det foregår på Professionshøjskolen UCL, Sygeplejerskeskolen, klostervænget 4.

Professor Jørn Brøndal er kendt som kommentator fra radio og tv og kommer til Svendborg for at fortælle om den indenrigspolitiske situation i USA. Jørn Brøndal er forfatter til flere bøger om USA's historie, blandt andre "Det Sorte USA" fra 2016 og senest "Danske Amerikanere" udgivet i 2020. Jørn Brøndal er desuden professor i amerikanske studier ved SDU.

Det amerikanske folk går til valg den 3. november og skal enten genvælge Donald Trump eller give præsidentembedet til Joe Biden. Jørn Brøndal vil tale om, hvilke spørgsmål der optager amerikanerne, hvilke kriser der har præget landet de seneste fire år, hvilke resultater der er opnået og måske komme med et bud på en vinder af det kommende valg.

Deltagerne vil blive placeret med god afstand til hinanden og billetter kan fås på: www.svendborgfolkeuniversitet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce