Annonce
Ugeavisen Svendborg

Svendborg Kraftvarme fortsætter produktionen

Svendborg Kraftvarme fortsætte med at bortskaffe affald og producere varme og el til borgerne i Svendborg under coronakrisen. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
Svendborg Kraftvarme tilpasser driften og bemandingen, så man kan fortsætte med at bortskaffe affald og samtidig producere varme og el til borgerne i Svendborg.
Annonce

Svendborg: Som kritisk infrastruktur for Svendborg fortsætter Svendborg Kraftvarme med at modtage affald til forbrænding, oplyses det i en pressemeddelelse.

Svendborg Kraftvarme sikrer således, at restaffald fra dagrenovation, brændbart affald fra industrien og klinisk risikoaffald, som er affald, der modtages fra hospitalerne, fortsat kan blive omsat til varme og el på trods af den delvise nedlukning af mange arbejdspladser.

- På trods af de mange begrænsninger, som Danmark er udsat for i øjeblikket i forbindelse med corona-virus, vil der være funktioner, som vil være afgørende for, at samfundet kan komme gennem krisen, uden at der opstår flere udfordringen end højst nødvendigt.

- Svendborg Kraftvarme har som en virksomhed, der indgår i disse kritiske infrastrukturer – tilpasset driften og bemandingen, således at man kan fortsætte med at bortskaffe affald og samtidig producere varme og el til gavn for borgerne i Svendborg, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce

Hjemmearbejde

For at sikre så lille risiko for smittespredning som mulig, betyder det for personalet, at så mange administrative funktioner som muligt flyttes væk fra værket og udføres som hjemmearbejde.

Ud over dette er den øvrige bemanding blevet reduceret og sammensat, således at den direkte personlige kontakt begrænses så meget, som det er praktisk muligt for fortsat forsvarlig bemanding.

- De gennemførte tiltag medfører desværre, at den personlige servicering vil være på et andet niveau end normalt, men Svendborg Kraftvarme håber, at der vil være forståelse for dette, indtil en mere normal situation igen kan etableres, slutter varmeværket i en pressemeddelelse./exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

"Bølge" af ny bykunst

Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Annonce