Annonce
Ugeavisen Svendborg

Svendborg Tennisklub klar til DM for veteraner

Erik Potempa fra Fynske Bank Fonden, som støtter mesterskaberne med 25.000 kroner. Modtager er Charlotte Troensgaard fra Svendborg Tennisklub. Foto: Michael Thorbjørnsen
Lidt over 200 tennisveteraner besøger og spiller i Svendborg fra den 28. juli til 3. august.

Svendborg: Svendborg Tennisklub er i rivende udvikling. For bare et par år siden var medlemstallet tæt på 180, nu tæller medlemsskaren omkring de 400, heraf er over halvdelen over 60.

- Flere endda over 80, og de er såmænd aktive endnu, siger næstformand i klubben, Gert Christiansen, der glæder sig over det fine opsving.

Klubben har netop opgjort resultatet af maj måneds intoduktionskursus for seniorer, hvor nye spillere kan forsøge sig i tennisspillets finurligheder to gange om ugen i tre uger. Der var 15 tilmeldte, og alle har efterfølgende meldt sig ind i klubben.

Og måske er det netop de ældre årgange, der har fået DTV, som er partner til Dansk Tennis Forbund, til at placere de danske mesterskaber for tennisveteraner i Svendborg. Dette store arrangement med skønsmæssigt mere end et par hundrede deltagere fra hele landet løber af stablen fra den 28. juli til 3. august.

- Ved mesterskaberne sidste år bemærkede vi, at der var flere, der havde svært ved at placere Svendborg på danmarkskortet. Måske lidt i sjov, men det skabte alligevel grobund for tanken, om at få dette års mesterskaber placeret i Svendborg. Vi har arbejdet hårdt på det, nu er det lykkes, og det er vi meget glade for, fortæller Gert Christiansen, der fortsætter.

- Vi håber, at deltagerne vil tage det som en del af en ferie, hvor vi selvfølgelig er sammen om selve spillet, men hvor vi samtidig har planlagt en del arrangementer, hvor formålet er at markedsføre vores område. Alle skal have mulighed for at se og opleve alt det gode, spændende og smukke i Svendborg og omegn.

- Derfor har vi følere ude hos flere, blandt andet Event Svendborg, der er helt med på ideen og behjælpelig på alle tænkelige måder. Og Fritidsudvalget under Svendborg Kommune har beredvilligt stillet en underskudsgaranti. Fynske Bank og Sydfyns Elforsyning Almennyttige Fond støtter ligeledes økonomisk op om stævnet, siger Gert Christiansen.

Ved veteranernes indendørs mesterskaber i marts i år vandt Betina Pedersen fra Svendborg guld i damedouble og sølv i damesingle. Betina Pedersen er selvfølgelig også med ved DM i Svendborg og vil gøre alt for at klare sig ligeså godt udendørs.

Deltagerne kan tilmelde sig i single, double og mixed i kategorierne 35+, 40+, helt op til 90+.

- Der vil være en masse tilbud og udflugter til deltagerne, så de efterfølgende kan tage hjem med en oplevelse af, at Svendborg og omegn har endog særdeles meget at byde på. Måske så meget, at nogle får lyst til at bosætte sig i området.

Men det hele skal ikke gå op i spil og udflugter. Det sociale skal selvfølgelig ikke glemmes. Derfor er der arrangeret stor grillaften om tirsdagen den 30. juli, forklarer Gert Christiansen.

DGI’s landsstævne holdes i Svendborg i 2021. Her er der også tennis på programmet, og her er det selvfølgelig planen, at Svendborg Tennis Klub vil møde op med et team, der kan matche alle de praktiske udfordringer, som et så stort stævne byder på.

På hjemmesiden svendborg-tennisklub.dk er der mere info og henvisning til de kommende mesterskaber for veteraner.

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Anmelderrost publikumssucces vender tilbage til Svendborg

Annonce
Ugeavisen Svendborg

TorsdagsTanker: Bliv klogere på naturens vilde ingredienser med Thomas Laursen

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Forårskoncert med Gospelkoret Arise og band

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Merci til Dorte: Jobkonsulent overrasket med blomster og chokolade

Ugeavisen Svendborg

Fem heldige vindere - og deres gæster - skal til koncert med Simone Tang

Ugeavisen Svendborg

Alt det, vi skal genlære efter corona-pandemien

Ugeavisen Svendborg

Halberg frikøber Helge: Det bliver gratis at opleve Svendborg fra søsiden under Landsstævnet

Ugeavisen Svendborg

Flere billetter til Høje Bøge Open Air på højkant: Her er vinderne

Ugeavisen Svendborg

2.d plantede blomster hos elforsyningen og lærte om truede insekter

Ugeavisen Svendborg

Re-Choir inviterer til rytmisk forårskoncert

Ugeavisen Svendborg

Fra juice til avis

Annonce