Annonce
Ugeavisen Svendborg

Svendborgs Tuk tuk-klub angler efter medlemmer

Her er Svendborg ny apeklub på vej rundt om Tåsinge i sommeren 2020. Herren til venstre er Kaj Kristensen, der er medlem af klubben. Arkivfoto: Finn Mortensen

Svendborg: Der er nok ikke så mange, der ved det, men Svendborg har faktisk en tuk tuk klub - og hvis man drømmer om medlemskab er døren åben, lyder det fra en af de engagerede herrer i klubben, Finn Mortensen.

Rettelig hedder det ikke en tuk tuk men en ape, og i virkeligheden er der tale om en to-takstknallert med lad.

8. maj afholdes der generalforsamling i foreningen med det officielle navn Svendborg Ny Ape Klub på Færgegården mellem klokken 14 og 16.

Annonce

- Man skal bare møde op, hvis man gerne vil være med i foreningen, lyder det fra Finn Mortensen og oplyser, at der er i øjeblikket er 10 medlemmer.

- Vi er ikke så store endnu, men vi mødes jævnligt. I sommer havde vi træf, hvor vi kørte Tåsinge rundt, og det er også planen i år, at vi vil holde træf, siger han og afslører, at de primært mødes for hyggens skyld.

Selvom der faktisk til tider er brug for dem i mere alvorlige ærinder. For aftalen var egentligt, at de skulle have givet et hjælpende lad med under landsstævnet med at fragte varer frem, hvor almindelige biler ikke kan komme.

- Men landsstævnet blev jo udskudt. Men vi står klar, når det bliver afholdt i 2022, siger ladknallertejeren. /anwni

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Teater i nyt lys

Annonce