Annonce
Ugeavisen Svendborg

Svensk massageterapi i Møllergade

Sandra Alverstrand, svensk massageterapeut, som nu tilbyder sine behandlinger i Møllergade 91A. Foto: Michael Thorbjørnsen
Sandra Alverstrand, massageterapeut fra Gøteborg, har fundet kærligheden på Sydfyn, hvor hun nu tilbyder behandlinger fra klinik i Møllergade 91A.

Svendborg: At kærlighedens veje er uransagelige har svenske Sandra Alverstrand, 46 år og certificeret massageterapeut, også erfaret.

Hun levede egentlig et godt og travlt liv med egen og stor klinik i centrum af Gøteborg, men så mødte hun for fem måneder siden en mand fra Tåsinge - og blev forelsket.

- Jeg har brugt 20 år på at bygge min forretning, et lille aktieselskab, i Sverige op, og den kan og vil jeg ikke bare give slip på, så min kæreste, som også har et godt og fast arbejde, og jeg er gået pragmatisk til sagen. Jeg kommer således til Sydfyn seks dage om måneden, hvor vi kan være sammen, ligesom han besøger mig i Gøteborg i weekender, forklarer Sandra Alverstrand, som også har fem børn i alderen 14 til 26 år i hjemlandet at dele sin tid med.

Annonce

Når hun er på Sydfyn, vil den foretagsomme kvinde dog ikke "nøjes" med at vente på sin kæreste, mens han er på arbejde, så hun har besluttet sig for at tilbyde sin massageterapi fra en klinik i Svendborg.

Individuelle behandlinger

Sandra Alverstrand har lejet sig ind hos Bering Fodpleje i Møllergade 91A, lige overfor Føtex,  hvor indehaver Bente Bering har et behandlerrum, som den svenske gæstearbejder nu lejer de seks dage om måneden, hun er på besøg hos kæresten.

Interesserede kan på bookingsiden Klikbook se, hvornår Sandra Alverstrand tilbyder sin massageterapi - og booke en tid, hvor der i øvrigt netop nu er 50 procent rabat på den første behandling.

- Min dybe behandlingsmassage er til kvinder og mænd, der ikke vil affinde sig med ondt i kroppen og langvarige kroniske smerter som hofteproblemer, iskias, musearm, problemer omkring skulderleddet samt forskellige ryg- og nakkeproblemer. Behandlingen er individualiseret og er undertiden meget kraftfuld, men alle får den behandling, der passer til den enkelte person og problem, forklarer Sandra Alverstrand, som også har stor ekspertise i massage til gravide.

Annonce

Finder ro i Danmark

Hun, som i øvrigt også har en uddannelse som blomsterdekoratør, blev certificeret massageterapeut i 2001 og har lige siden været selvstændig. Hun er et forholdsvist kendt ansigt i Sverige, da hun har medvirket på svensk TV3 som ekspert i en række udsendelser om velvære.

- Jeg har været min egen chef, siden jeg som ung var ansat i den toldfri shop på Stena Line. Her mødte jeg jo en masse danskere og har altid syntes godt om Danmark, fordi man her har en mere afslappet tilgang til livet, hvor man i Sverige oftere møder den løftede pegefinger og "det kan du altså ikke".

- Jeg har gennem årene besøg Danmark masser af gange, og jeg nyder hver gang, jeg kører over Øresundsbroen, for så er det ligesom, at roen sænker sig i min krop, fortæller Sandra Alverstrand.Annonce
Ugeavisen Svendborg

William gør en ekstra indsats for naturen: Derfor har han vundet årets biodiversitetspris

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tolerance og tålmodighed

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Løb for et godt formål

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ugens kommentar: Erhvervsliv i højt gear

Ugeavisen Svendborg

16 folk-koncerter i udsigt

Ugeavisen Svendborg

Workshop om livsstil, sundhed og åndedræt

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: - Skal vores seks-årige datter have lommepenge?

Ugeavisen Svendborg

Rekordår for Home

Ugeavisen Svendborg

Kærlighed med noget på spil

Annonce