Annonce
Ugeavisen Svendborg

Synsevent i Svendborg: Få et gratis eftersyn af dine øjne

Synoptik i Svendborg tilbyder gratis udvidet synsprøve med sundhedstjek. PR-foto
Synoptik i Svendborg holder synsevent fra 28. september til 2. oktober, hvor man kan få lavet gratis udvidet synsprøve med sundhedstjek.
Annonce

Synet ændrer sig hele livet. I takt med, at vi bliver ældre, bliver synet kun dårligere. Af den årsag er regelmæssige synstjek vigtige. Især fordi de kan være med til at afsløre øjensygdomme.

Synoptik


Svendborg: Synoptik i Gerritsgade vil ændre på, at der går for lang tid mellem borgernes synstjek, som de anbefales at få foretaget minimum hvert andet år. Derfor kan alle i dagene mandag 28. september til fredag 2. oktober møde de lokale synseksperter og få en gratis udvidet synsprøve med sundhedstjek til en værdi af 298 kroner.

I anledning af butikkens synsevent har butikschef Martin Bomholt Rasmussen inviteret den erfarne synsekspert Helle Schutt til at komme og hjælpe kunderne med en vejledning om synet og øjnenes sundhed.

Annonce

Synet ændrer sig

- Synet ændrer sig hele livet. I takt med, at vi bliver ældre, bliver synet kun dårligere. Af den årsag er regelmæssige synstjek vigtige. Især fordi de kan være med til at afsløre øjensygdomme som grå- og grøn stær, samt andre sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk, skriver Synoptik i en pressemeddelelse, og tilføjer:

- Danskerne får ikke tjekket deres syn lige så ofte, som de bør. For mange er det to år eller mere, siden de sidst fik tjekket deres syn og øjne, selvom et optikerbesøg anbefales hvert andet år. De jævnlige synstjek er med til at opdage eventuelle synstab eller ændringer i synet, som man måske ikke lægger mærke til i hverdagen.

Den udvidede synsprøve er ikke kun en udmåling af dine præcise styrker. En udvidet synsprøve indeholder også et omfattende sundhedstjek, hvor Synoptiks autoriserede optikere kan se eventuelle tegn på øjensygdomme som grå og grøn stær samt alvorlige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. Hvis Synoptiks optikere ser tegn på forandringer, der kræver yderligere undersøgelser eller behandling, henvises du til egen læge eller øjenlæge. På den måde reduceres risikoen for synstab på længere sigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce