Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tøj til børn og teens i Møllergade: Name It flytter ind i tidligere skobutik

Snart ryger det gamle facadeskilt ned og afløses af navnet Name It. Som det står skrevet på vinduerne, er lokalerne genem Nordicals udlejet til Name It fra Bestseller-koncernen. Foto: Michael Thorbjørnsen
Torsdag den 3. februar åbner Name It, som er en del af Bestseller-koncernen, butik i Svendborg Skotøjsmagasins tidligere lokaler i Møllergade 3.

Svendborg: Efter 120 år i Svendborg lukkede Svendborg Skotøjsmagasin den 1. juni, og selvom det er syv måneder siden, så pryder det gamle butiksnavn stadig facaden, men ikke så længe endnu.

Bestseller-kæden har således skrevet under på en lejekontrakt med de nye indehavere af ejendommen, og det betyder, at Name It, som er en del af den danske tøjgigant, flytter ind. Facadeskiltet ryger ned inden torsdag den 3. februar klokken 8.00, for her er det planen, at den nye butik, som sælger tøj til børn og teens, har første åbningsdag, og håndværkere er allerede ved at gøre lokalerne klar til formålet.

Hvem, der skal være butikschef, er endnu uafklaret, for Gitte Frank, Retail Buying Coordinator i Bestseller, fortæller, at man er i fuld gang med at søge en daglig leder samt en salgsassistent og timepiger over og under 18 år

Annonce

- Vi modtager fortsat gerne ansøgninger, siger Gitte Frank, og interesserede skal skrive til Sisse Andersen på følgende mail: sisse.andersen@bestseller.com.

Ny strategi

Name It har tidligere, fra 2013-2017, haft butik i Gerritsgade  - og senest repræsenteret i byen med en pop-up butik i 2020, denne gang i Møllergade.

- Det gik så godt, at vi nu vender mere permanent tilbage tilbage til Svendborg og Møllergade. Det hænger sammen med en ny strategi for Name It, som har resulteret i, at vi på to år har åbnet 20 nye butikker i Danmark, og Svendborg hele tiden været omfattet af strategien. Vi skulle dog lige finde nogle egnede og centrale lokaler, og dem har vi nu fundet i Møllergade 3,  forklarer Gitte Frank.

Name It skriver selv på sin hjemmeside, at man klæder babyer, børn og teens på til enhver lejlighed og altid med stil:

- Vi skaber tidssvarende tøj til børn og teens til overkommelige priser, altid med et øje på de voksnes modeverden, så vi kan skabe individuelle looks på baggrund af de seneste trends. Vi gør os umage med at fremstille ansvarlig mode, når vi forvandler de seneste trends til behageligt og sikkert kvalitetstøj til børn og teens, skriver Name It, hvis sortiment er inddelt i fire produktlinjer, der dækker børns behov fra de er nyfødte til de kan passe voksenmoden.

Annonce
Ugeavisen Svendborg

William gør en ekstra indsats for naturen: Derfor har han vundet årets biodiversitetspris

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tolerance og tålmodighed

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Løb for et godt formål

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ugens kommentar: Erhvervsliv i højt gear

Ugeavisen Svendborg

16 folk-koncerter i udsigt

Ugeavisen Svendborg

Workshop om livsstil, sundhed og åndedræt

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: - Skal vores seks-årige datter have lommepenge?

Ugeavisen Svendborg

Rekordår for Home

Ugeavisen Svendborg

Kærlighed med noget på spil

Annonce