Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tøjmænd udvider med outlet

Steffen Nielsen, medindehaver af Mr. Hardis, sammen med håndboldspilleren Mikkel Møller, som hen over sommeren skal hjælpe til i den lokale modeforretning og i den nye outlet i Møllergade. Mikkel Møller, som de seneste tre sæsoner har tørnet ud for Sønderjyske, er i øvrigt storebror til Lasse Møller, tidligere GOG-spiller, som nu skal spille i Flensborg. Foto: Michael Thorbjørnsen
Mr. Hardis har overtaget Louis Nielsens tidligere butik i Møllergade til en pop-up butik med gode tilbud på mærkevarer
Annonce

Svendborg: I foråret flyttede Louis Nielsen til Centrumpladsen og efterlod et butikslokale i Møllergade, som endnu ikke er lejet ud, men tomt står det ikke meget længere.

De to tøjmænd og indehavere af Mr. Hardis, Jesper Rasmussen og Steffen Nielsen, har således indgået en, som de selv siger, "meget fordelagtig" aftale med udlejeren, Wiggers, om en midlertidig overtagelse af lokalet til en outlet hen over sommeren.

- Vi har foreløbig lejet lokalerne frem til 1. september, men med option på leje frem til årsskiftet. Hvad det ender op med, er svært at sige, for måske får Wiggers udlejet lokalerne til anden side inden da, og så vil vi ikke stå i vejen for, at en ny forretning etablerer sig i byen, siger Steffen Nielsen, som i snart 20 år har dannet makkerpar med Jesper Rasmussen i den lokale detailhandel.

Han forklarer, at ideen til en outlet kom, da man erfarede, at mange af de større og kendte producenter af modetøj på grund af coronakrisen lå inde med store lagre af tøj.

- Der åbnede sig pludselig en mulighed for at købe et par containere fyldt med aktuel mode til særdeles fordelagtige priser, og og her slog vi til, men manglede et sted, hvorfra vi kunne sælge de store mængder af tøj. Wiggers meget lydhør og samarbejdsvillig, men her har man jo også en interesse i, at der ikke står for mange tomme butikslokaler i byen, når nu sommeren og dermed turisterne holder sit indtog, forklarer Steffen Nielsen.

Der åbnede sig pludselig en mulighed for at købe et par containere fyldt med aktuel mode til særdeles fordelagtige priser, og og her slog vi til, men manglede et sted, hvorfra vi kunne sælge de store mængder af tøj.

Steffen Nielsen, medindehaver af Mr. Hardis

Annonce

Optimisme på trods af Covid-19

Steffen Nielsen oplyser, at coronakrisen var og stadig er en svær forhindring for Mr. Hardis.

- Det har da kostet omsætning og kommer til at kunne mærkes på bundlinjen i 2020, men når det er sagt, så er jeg meget overrasket over, hvor godt vi er kommet tilbage efter genåbningen. Havde du spurgt for en måned siden, ville jeg have set noget sort på tingenes tilstand, men nu er kunderne for alvor kommet tilbage til byen og også vores butik, hvilket er dejligt at se og mærke.

- Vi ser trods alt positivt på udviklingen og prøver fremadrettet at tænke i nye muligheder. Vi åbner derfor den nye outlet for ikke blot at skabe liv i vores egen forretning, men også for at skabe liv i et tomt butikslokale og dermed i bybilledet, siger Steffen Nielsen.

Outlet-butikken, som er spartansk indrettet, åbner torsdag den 11. juni, og her kan man finde tøj fra bl.a. Boss, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Mads Nørgaard og KnowledgeCotton Apparel.

- Her er tale om aktuel og smart herremode til halv pris, ja noget af tøjet kan fås med op til 80 procents prisnedsættelse, slutter Steffen Nielsen.

Steffen Nielsen foran den tidligere Louis Nielsen, hvor Mr. Hardis åbner en ny outlet. Foto: Michael Thorbjørnsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce