Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tag børnene med på et spændende juleeventyr i centrum af Svendborg

"Nissen Olaf og julens hemmelighed" er et juleeventyr for de yngste, og det udspiller sig på en app og i centrum af Svendborg. Pr-foto
Svendborg Event og Shopping Svendborg vil denne jul invitere på det spændende juleeventyr om "Nissen Olaf og julens hemmelighed". Handlingen udspiller sig i Svendborgs gågader via appen Natureventyr, hvor der også undervejs er indlagt sjove udfordringer. Det er gratis at deltage, det kræver blot appen Natureventyr, som kan hentes til både IOS og Android
Annonce

Svendborg: Henover julen kan du tage børnene med på et spændende juleeventyr i Svendborgs gågader. Eventyret gennemgår man fra kapitel til kapitel via appen Natureventyr, når børnene med nissen Olaf drager på en hæsblæsende jagt efter julens hemmelighed.

Eventyret udspiller sig langs en børnevenlig rute i centrum af Svendborg, der ved hjælp af historien og børnenes fantasi bliver fyldt med nisser, talende duer og spændende julemissioner. Ved hvert kapitel kan de voksne læse op for børnene, mens handlingen tager udgangspunkt i de ting, manselv kan se og opleve på stedet.

- Resultatet er en sjov og anderledes gåtur, der aktiverer både krop og fantasi hos børn og voksne, fortælles det i en pressemeddelelse.

Annonce

Coronasikker familieaktivitet

- Svendborg Event og Shopping Svendborg vil med juleeventyret i bymidten tilbyde en gratis og coronasikker aktivitet for hele familien, som man kan undersøge på egen hånd.

- Man skal bare downloade appen og tage frem til start ved togstationen, så guider Natureventyr jer rundt i byen fra kapitel til kapitel. Turen rundt i Svendborg er cirka 700 meter lang og tager knap 30 minutter. Tilbuddet er gratis helt frem til nytår, fortæller eventchef Anja Mia Haas.

Annonce

Kort om eventyret

I eventyret "Nissen Olaf og julens hemmelighed" skal man med den gnavne nisse Olaf på en vaskeægte julemission. Olaf laver Svendborgs bedste risengrød, men få har smagt den, for han holder mest af sit eget selskab og deler nødigt med andre.


Svendborg Event og Shopping Svendborg vil med juleeventyret i bymidten tilbyde en gratis og coronasikker aktivitet for hele familien, som man kan undersøge på egen hånd.

Anja Mia Haas


Alt det ændrer sig en dag, hvor Olaf modtager et brev fra sin fætter Jeppe, der rejser rundt i verden som opdagelsesnisse. Jeppe har fundet selveste julens hemmelighed, men han har brug for Olafs risengrød for at afdække dens mysterier.

Med rygsækken fuld af ris og sprød kanel, bliver Jeppe nødt til at drage ud i Svendborg for at finde Kattekongen Knur, hvor Jeppe holder til. Undervejs møder han en masse sjove væsener og bliver klogere på, hvad hemmeligheden bag en glædelig jul egentlig er.

- Rigtig god fornøjelse med at opdage julens hemmelighed, slutter Anja Mia Haas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce