Annonce
Ugeavisen Svendborg

Team Tåsinge suser ud på vejene i nyt cykeldress

Jesper Beese og Henrik Linaa med forsiden og bagsiden på den nye klubtrøje for Team Taasinge. Privatfoto
”Det Gule Tog” fra Sydfyns største motionscykelklub har fået nyt tøj.

Sydfyn: Farven er stadigvæk gul med lidt blåt i, men designet har fået en opgradering og en række nye navne har fået plads på tøjet som sponsorer.

Dermed er ”Det Gule Tog” fra Sydfyns største motionscykelklub Team Taasinge klar til at indtage de fynske veje i helt nyt cykeldress, når både myndighederne og vejret giver lov til det.

- Vi har mødt flot opbakning og stor velvilje, når vi har været rundt hos vores sponsorer. Selv om de også har mærket konsekvenserne af pandemien, har en stor del af dem sagt ja til at være sponsorer igen. Samtidig kan vi glæde os over, at vi har fået seks nye sponsorer, så vi i alt har 16 sponsorer på vores klubtøj, fortæller Henrik Linaa og Jesper Beese, der har været to af hovedkræfterne i sponsorudvalget.

Det nye klubtøj er ifølge en pressemeddelelse leveret af AleTeam i Odense, der også leverer cykeltøj til flere af de professionelle cykelhold i Danmark - nu også til Team Taasinge, og der er tale om stor leverance. I alt har medlemmerne bestilt 978 stykker tøj inklusive handsker, sokker og andre accessories. Alene på tøjdelen er bestilt 524 stykker.

Alt tøjet blev udleveret for nylig efter ”click and collect-systemet” hos sponsorudvalget, så der blev taget de hensyn, som coronaen kræver.

Dennis Nielsen har allerede taget det nye klubtøj i brug, når han deltager i E-cykling. Privatfoto
Annonce

Muligheder i E-cykling

- Netop coronaen var skyld i, at sæsonen 2020 blev en sæson, hvor der var langt imellem fællestræningerne og fællesturene for de omkring 150 medlemmer af cykelklubben, fortæller Jesper Beese.

Fire dage før Team Taasinge skulle have sin traditionelle opstartstur Tåsinge Rundt og med wienerschnitzel i cafeteriet i Tåsingehallen, lukkede statsministeren Danmark ned. En nedlukning, der varede en stor del af foråret og sommeren med - og satte begrænsninger på, hvor mange der måtte cykle sammen. Det samme gjorde sig gældende en stor del af efteråret.

Til gengæld har den coronaramte sæson gjort, at mange ryttere både i Team Taasinge og i andre af landets cykelklubber har fået øje på mulighederne i E-cykling.

- Det betyder, at der i køres på en hometrainer, hvor racercyklen er spændt fast. Enten står hometraineren i kælderen, i udhuset eller i et værelse, hvor der så trænes. På den måde lever rytterne virkelig op til statsministerens anbefaling – om at være sammen hver for sig, siger Henrik Linaa.

Træningen foregår hver for sig, men der er med de forskellige platforme mulighed for at køre sammen virtuelt. De to mest populære platforme er Bkool og Zwift. Samtidig er det muligt at snakke sammen undervejs vi tale-appen Dicord.

- E-cyklingen betyder også, at formen kan holdes vedlige hen over vinteren, forklarer Henrik Linaa.

Men medlemmerne af Team Taasinge krydser fingre for, at 2021 atter giver mulighed for, at ”Det Gule Tog” kan komme ud på landevejene samlet - og på den måde vise det nye tøj frem.

Har du lyst til at køre sammen med andre motionister, så tjek Team Taasinges hjemmeside www.teamtaasinge.dk

Tøjsponsorer

Tøjsponsorerne i Team Taasinge de kommende tre år er:

MR Hardis/Konrad

Rema 1000 Vindeby

Fynske Bank

Automester Skårup

Hybel VVS Teknik

Løve Apoteket Svendborg og Hesselager

Ale

FTZ Autodele & Værktøj

Solo Fitness

Svendborg Synshal

Sporten Svendborg

FN Multiservice

Lindas Malerfirma

Tectyl, Stenstrup,

Lokalforsikring

Fiberlan.

Herudover har Team Taasinge aftale med OK og SEF Energi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Genåbning fejret med kage

Annonce