Annonce
Ugeavisen Svendborg

Teaterforening klar til en ny sæson

Svendborg Teaterforening viser den 7., 8. og 9. oktober på Svendborg Teater musikforestillingen ”Close to you”, som er historien om søskendeparret Richard og Karen Carpenter fra Californien. Arkivfoto
Annonce

Svendborg:  Svendborg Teaterforening har som mange andre kulturaktører været påvirket af coronakrisen,  der ramte Danmark i foråret.

- Vi var netop i gang med forestillingen ”To på tur”, da Danmark blev lukket ned, og de sidste to dage måtte aflyses, men heldig kunne vi rykke forårets sidste forestilling, ”Let it rock” - en hyldest til Beatles. Forestillingen har vi netop vist med stor succes. Den spillede fire gange  over to dage og det blev med afstand samt afspritning mellem forestillingerne, så publikum var glade og gik derfra med en god oplevelse, fortæller Jens Christian Møller, der er formand for Svendborg Teaterforening.

Med den erfaring er teaterforeningen nu klar til at starte sin nye sæson op, som bliver med to forestillinger i efteråret, tre i foråret plus en ekstra forestilling uden for abonnementsordningen, en familieforestilling og en forestilling på Svendborg Gymnasium.

Det bliver muligt for alle at købe billet til forestillingerne på billet.dk, men ikke - som det plejer - på teatret fra en time før forestillingen, da man skal have overblik over, hvor mange gæster der kommer.

Alle medlemmer af Svendborg Teaterforening har fortrinsret til billetterne, mens resten bliver lagt til salg hos Billet.dk.

Den første oplevelse bliver en sanselig varm, rørende, overraskende og ærlig aften den 7., 8. og 9. oktober, når musikforestillingen ”Close to you”, som er historien om søskendeparret Richard og Karen Carpenter fra Californien, lægger ud.

I november spiller ”Emma ude af takt". Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler.

Efter nytår hedder forestillingerne ”Eks mænd”, ”De 3 musketerer”, ”Sommer i Tyrol”, ”Blinkende lygter” og ”Robin Hood”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Nils Holgersen flyver igen

Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Annonce