Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tegneblokken med til koncert: Lokale kunstnere indfanger øjeblikket til 5700 Summer

Fredag den 7. august maler og tegner gruppen GLIMT til 5700 Summer. PR-foto
Annonce

Svendborg: Kunstnergruppen GLIMT har specialiseret sig i at skitsere bevægelse og indfange stemninger med skitser. De lokale kunstnere vil være at finde i Svendborg på fredag den 7. august, hvor de vil male og tegne under en bevægelsesevent fredag eftermiddag.

Her kan man sammen med lokale gymnastikforeninger prøve at lege og springe på udvalgte steder i midtbyen. Samme aften vil de være at finde i Ribers Gaard, hvor de under Alex Vargas’ koncert til 5700Summer også vil have tegneblokken med.

Formålet med projektet er dels at give opmærksomhed og synlighed til lokale kunstnere samt at forevige aktiviteterne til SPULT (Svendborg Sports- og Kulturfestival) og andre idræts- og kulturevents i en kunstnerisk billedform. Samtidig er det med lokale aktører som både udøvende kunstnere og motiv. Ligeledes er formålet at gøre det muligt at udvide kendskabet til de lokale kunstneres arbejdsform og virke.

Gruppen oplyser i en pressemeddelelse, at man er velkommen til at kigge dem over skulderen og tage en snak om deres kunstneriske virke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce