Annonce
Ugeavisen Svendborg

Thomas Boberg deler sine rejseoplevelser fra Afrika

29. oktober taler forfatter Thomas Boberg om sin bog "Africana" på Svendborg Bibliotek. PR-foto
Thomas Bobergs anmelderroste roman "Africana" udspringer af hans egne rejser på det afrikanske kontinent. Hør ham fortælle på Svendborg Bibliotek 29. oktober.
Annonce

Svendborg: Når forfatter Thomas Boberg besøger Svendborg Bibliotek tirsdag 29. oktober kl. 19, tager han publikum med til det Afrika, han undersøger i den anmelderroste rejseroman "Africana".

Thomas Boberg har før udgivet digte, rejsedagbøger blandt meget andet. Han har været nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris to gange og har blandt andet modtaget Otto Gelsted-prisen og Det Danske Akademis Store Pris.

Annonce

Rejseroman med roser

"Africana" er en flimrende og sansemættet roman om et kærlighedsforhold, et kontinent og en måde at være til på; som rejsende. Det er også en fortælling om sort magi, racisme, myter og kulter - om rejsefæller og hustlere, opdagelsesrejsende og backway-rejsende, om rejsende i kunsten, i sindet og i Guds tjeneste, om dem, der vinges til at rejse, og dem, der ofrer alt for det.

Da Africana udkom i foråret 2019 blev den hyldet af en lang række anmeldere.

På Svendborg Bibliotek vil forfatteren fortælle om bogens tilblivelse, den første rejse til Sudan i 1983 og mødet med den kvinde, der åbnede porten til Afrika for ham igen. Han vil tale om poesi og prosa, om forskellen, det som i hans tilfælde binder skriften sammen til et, om rejserne og det at rejse og om møderne og måden vi møder hinanden på i "det fremmede".

Billetter til foredraget kan købes gennem biblioteket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Morgenyoga på Bølgen

Annonce