Annonce
Ugeavisen Svendborg

Til dig og din veninde: Vind en dag med forkælelse

Deltag i Ugeavisen Svendborgs konkurrence og bliv shinet op til julens fester - vind en dag med forkælelse til dig og en veninde.
Annonce

Svendborg: Ugeavisen Svendborg giver nu to kvinder mulighed for at blive shinet op til årets julefrokoster og nytårsfesten.

Torsdag den 12. november har vi således reserveret til en heldig vinder af en forkælelsesdag, og vinderen får lov til at invitere en veninde med.

Det er frisør Helle Baumann, indehaver af  Art of Hair, som sammen med sine kolleger sørger for at shine vindernes hår op. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen

Hvis du ønsker at deltage i konkurrencen, skal du i kommentarfeltet under konkurrenceopslaget på Ugeavisen Svendborgs side på Facebook lige skrive, hvem du gerne vil følges med - og gerne et par ord om, hvorfor du mener, at netop denne veninde har brug for lidt forkælelse.

Det er Luise Lundsgaard fra Trydes Andrés, der klæder vinderne på i vintermode. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen

Vi trækker vinderen sidst i oktober, men husk, at I begge skal have lyst til at få lavet ændringer i håret, og at I skal være til rådighed torsdag den 12. november fra cirka 9.30-16.

Jesper Ringsmose, vært på Citronen, står klar med en frokost til de to vindere. Arkivfoto: Michael Thorbjørnsen

Til gengæld får I begge en ansigtsbehandling hos Bodyguide, Torvet i Svendborg, I bliver klippet og får farvet hår hos Art of Hair i Tinghusgade, I skal klædes på i vintermode hos Trydes Andrés i Gerritsgade, og dagen afsluttes med en frokost på Café Citronen i Brogade.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Hjælp til følsomme fødder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Pengegave til maritimt museum

Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Annonce