Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tirsdagsdamer slår et slag for Hospice Sydfyn

Tirsdagsdamerne i Svendborg Golfklub står den 10. august bag endnu en velgørenhedsmatch. Arkivfoto: Glenn Sthyr Jonassen/Sydfyn Foto
Støtteturneringen i Svendborg Golfklub lørdag den 10. august vil i år blive spillet til fordel for Hospice Sydfyn. Tirsdagsdamerne - en klub i klubben - arrangerer golfmatchen.
Annonce

Svendborg: Klubben i klubben - tirsdagsdamerne i Svendborg Golf Klub - står lørdag den 10. august for årets velgørenhedsmatch, der denne gang spilles til fordel for Hospice Sydfyn. Tirsdagsdamerne har gennem flere år arrangeret golfmatcher, hvor overskuddet er gået til velgørende formål. I de senere år har damerne været en del af den landsdækkende Pink Cup, golfmatcher til fordel for Kræftens Bekæmpelse og dennes ”Støt Brysterne” kampagne. Sidste gang, klubben deltog i Pink Cup (2017) blev der indsamlet i alt godt 50.000 kroner – året før faktisk omkring 100.000 kroner - hvilket var et af de største beløb indsamlet.

Årets velgørenhedsturnering Hospice Sydfyn Velgørenhedsmatch byder ud over selve matchen på lotteri med masser af gevinster, og hvor overskuddet går ubeskåret til Hospice Sydfyn. Svendborg

Golf Klub har valgt at ”donere” gratis greenfee for alle ikke-klubmedlemmer, der har lyst til og mulighed for at deltage i matchen, der er en såkaldt åben match, hvor alle golfspillere med max. handicap 42 er velkomne til at deltage.

Annonce

Elscooter på auktion

Hospice Sydfyn er et ”projekt”, som mange gerne vil støtte, og det har betydet, at en lang række af sponsorer fra Svendborgs og Sydfyns lokale erhvervsliv har doneret masser af præmier, som udloddes i forbindelse både med matchen og lotteriet. Også en privatperson har doneret en helt ny handicap scooter, som også kan bruges som golfscooter, til Hospice matchen.

En scooter, som oprindeligt var tiltænkt donors hustru, som havde sin sidste tid på Hospice Sydfyn. Scooteren har en værdi på omkring 30.000 kroner, og den vil blive udbudt på auktion i klubben med et startbud på ca. det halve af værdien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce