Annonce
Ugeavisen Svendborg

To på de tohjulede: Tandemklubben Sydfyn tager hul på sæson 41

Tandemklubben Sydfyn har eksisteret siden 1979 og begynder således sin 41. sæson i foråret 2021. Foto: PR

Svendborg: I forbindelse med genåbningen af Danmark finder Tandemklubben Sydfyn nu de dobbeltdrevne cykler frem fra garagerne og tager hul på endnu en cykelsæson; den 41. af slagsen.

Tandemklubben Sydfyn, der består af frivillige normalt seende, svagtseende og blinde, mødes hver onsdag aften klokken 18.00 og cykler i fællesskab en kortere eller længere tur ad småveje i den varierede sydfynske natur. Der er udkørsel fra klubhuset i Bagergade 69. Cyklerne er renvaskede og klargjorte!

I henhold til de gældende restriktioner for udendørs idrætsaktiviteter opfordrer Tandemklubben Sydfyn deltagende tandempar til, at én person henter cyklen ud af klubhuset, mens den anden person venter udenfor. Der er på nuværende tidspunkt ikke mulighed for socialt samvær i klubhuset efter endt cykeltur.

Tandemklubben Sydfyn blev stiftet i 1979 og havde i sin første sæson 12 svagtseende eller blinde og 18 piloter. Klubben startede med tre cykler, som den fik gennem sponsorater, og lånte fire cykler af Tandemklubben Fyn. Gennem årene har klubmedlemmerne deltaget i løb som Solgaveløbet, Nørremarksløbet, DHIFs mesterskab i tandemcykling, Tåsinge rundt og lignende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce