Annonce
Ugeavisen Svendborg

Topkarakter og medalje til Nicklas

Nicklas Hvamm Stelling (th) er uddannet elektriker med topkarakter og sjælden medalje. Her ses han med den uddannelsesansvarlige på Svendborg Erhvervsskole, men også hans chef hos SBS Friction, Claus Lundquist. Foto: SBS Friction/Thomas Midtgaard-Jørgensen
Nicklas Hvam Stelling afsluttede sin elektrikeruddannelse fra Svendborg Erhvervsskole med topkarakteren 12 for sin svendeprøve og en medalje fra Elbranchens Faglige Udvalg.

Svendborg: Trods Covid-19 og nedlukninger af mange samfundssektorer, så kan eleverne på sidste del af deres erhvervsuddannelse fortsat færdiggøre deres uddannelser. Derfor kunne Nicklas Hvam Stelling også færdiggøre sin elektrikeruddannelse fra Svendborg Erhvervsskole, og det skete med topkarakteren 12 for svendeprøven og en medalje fra Elbranchens Faglige Udvalg.

Nicklas Hvam Stelling har været elev hos SBS Friction på Kuopiovej 11 i Svendborg siden starten af sit praktikforløb i 2017 - efter elektrikeruddannelsens grundforløb.

Nicklas Hvamm Stelling, nyuddannet elektriker med talent for sit fag. Foto: SBS Friction/Thomas Midtgaard-Jørgensen

Nicklas Hvam Stellings indsats igennem sit elevforløb hos SBS Friction har imponeret ikke blot den uddannelsesansvarlige på Svendborg Erhvervsskole, men også hans chef hos SBS Friction, elansvarlig og projektleder, Claus Lundquist, der også har indstillet ham til elektrikerfagets medalje. Denne medalje gives til særligt udvalgte, der har fået 12 i begge dele af svendeprøven.

- Nicklas er en rigtig dygtig elektriker og en behagelig kollega. Vi har været stærkt imponeret af den fremgang, han praktisk har gjort sig i de fire år, han har været elev hos os. Det er altid motiverende og inspirerende at se dygtige fagfolk, der søger de muligheder, de får.

- Det forsøger vi at skabe et rum for hos SBS Friction, og det er godt at opleve, at mulighederne bliver udnyttet. Jeg tror også, at jeg på vegne af alle hans kollegaer kan sige, at vi er glade for at han nu bliver fastansat og en fast del af teamet fremover, siger Claus Lundquist i en pressemeddelelse.

Annonce

Mulighed for udfordringer

Nicklas Hvam Stelling siger selv:

- SBS Friction er en god arbejdsplads at være lærling i, fordi der er mange muligheder og udfordringer, man aktivt får lov til at få og tage ansvar for. På den måde kan man aktivt være med til at præge sit eget elevforløb. Ligeledes har mine kollegaer været rigtig gode til at dele ud af deres erfaringer, så jeg har kunnet lære.

- Jeg har været tilkoblet tilkaldeteamet og har dertil også fået fuldt ansvar for at udvikle en styringsenhed til vores produktionsmaskiner. Der har ikke været to ens arbejdsdage og dette er noget der passer mig godt. Jeg er særligt taknemmelig for de mange talentfulde og gode kollegaer i SBS Friction. De har i den grad været med til at gøre arbejdet sjovt og spændende.

Overrækkelsen af medaljen fra Elbranchens Faglige Udvalg fandt sted sidst i januar, hvor Nicklas Hvam Stelling blev fejret af både sine kollegaer, Claus Lundquist og afdelingschef Jan Reinholdt Mohrdieck.


Nicklas er en rigtig dygtig elektriker og en behagelig kollega. Vi har været stærkt imponeret af den fremgang, han praktisk har gjort sig i de fire år, han har været elev hos os. Det er altid motiverende og inspirerende at se dygtige fagfolk, der søger de muligheder, de får.

Claus Lundquist


Nicklas Hvam Stelling tiltræder nu en fuldtidsstilling i SBS Frictions vedligeholdelsesafdeling, hvor han vil tage del i et team bestående af tre smede og ham selv som elektriker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Genåbning fejret med kage

Annonce