Annonce
Ugeavisen Svendborg

Træning i det fri hitter: Outdoor Gym udvider med flere hold og nyt tilbud

Der er så god gang i træningen i Skt. Jørgens Parken, at Outdoor Gym nu også tilbyder hold i Christiansminde. Pr-foto
Træning i det fri hitter, så nu har Outdoor Gym ved Ea Ørsted nye hold klar i Christiansminde - gratis prøvetime den 28. marts.

Svendborg: Siden september måned 2020 har Ea Ørsted, der er instruktør og ejer af konceptet Outdoor Gym, afholdt udendørs holdtræninger i Skt. Jørgens Parken flere gange om ugen. Deltagere har her trænet vinteren over i alt slags vejr - uden en eneste aflysning.

- At træne udendørs giver mange gode fordele og den smukke natur virker afstressende og giver deltagerne en følelse af glæde og ro, fortæller Ea Ørsted i en pressemeddelelse.

Netop det, at deltagerne får vejledning undervejs i træningen, så øvelserne udføres korrekt og kroppen ikke belastes uhensigtsmæssigt, er et af de vigtigste kriterier for Ea Ørsted. Med mange års erfaring som underviser og instruktør i fysisk træning samt uddannelsen som personlig træner, er det med til at gøre en forskel for den enkelte deltager.

- Træningen tager udgangspunkt i funktionel styrketræning med forskelligt udstyr, samtidig med at der er fokus på stabilitetstræning og at balancen bliver udfordret. Den funktionelle træning er med til at andre fysiske aktiviteter i dagligdagen bliver nemmere. Du bliver stærkere, samtidig med at du får mere energi og mentalt overskud, fortæller Ea Ørsted, som har haft så meget medvind til sine hold, at hun nu udvider med nye tiltag.

Annonce

Barnevognsfitness og træning i Christiansminde

Allerede først i marts måned startede Ea Ørsted nye hold op ved Christiansminde, flere er på vej, og derudover ser et nyt træningstilbud, Barnevogns Fitness, dagens lys den 6. april.

- Det er et hold for mødre på barsel, der ønsker en skånsom og effektiv genoptræning efter fødslen. På holdet trænes hele kroppen igennem med et ekstra fokus på coren og bækkenbunden.

- At træne udendørs giver mange gode fordele og den smukke natur virker afstressende og giver deltagerne en følelse af glæde og ro, fortæller Ea Ørsted. Pr-foto

- Med max 12 deltagere pr. hold er der plads og mulighed for individuelle hensyn, så alle kan deltage på holdene uanset træningserfaring eller skavanker, forklarer Ea Ørsted.

I pressemeddelelsen udtaler to af deltagerne sig om den udendørs træning:

- Det er så meget bedre at træne ude i den friske luft sammenlignet med et træningslokale. Jeg nyder den friske luft, udsigten til vandet, lyden af fugle, folk der går forbi på deres gåtur, solen, sneen og blæsten. Og i høj grad også Eas overblik, engagement og indlevelse i hver eneste deltager. Tiden går stærkt, og man føler sig meget sund, fortæller Sanne Leth-Espesen, mens Luuise Steinrud har dette at sige:

Ea Ørsted har haft succes med sin udendørs træning, så nu udvider hun sine aktiviteter. Arkivfoto

- Hos Outdoor Gym får jeg kombinationen af fysisk træning og natur, som er min kilde til mental energi. Samtidig bliver jeg udfordret til at presse mig selv fysisk og får god vejledning i, at øvelserne udføres korrekt, fortæller Luuise Steinrud, som har været med siden Outdoor Gyms start.

Har man lyst til at træne udendørs, så er der mulighed for det søndag d. 28. marts kl. 10 til en gratis prøvetræning ved Østre Havnevej 16b. Det kræver tilmelding via Facebook eller hjemmesiden. Der kan læses mere om tilbuddet på hjemmesiden www.eaørsted.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Tidsrejsende tour de force: På en enkelt dag viser Svendborg Museum gymnasieelever vej gennem 800 års lokalhistorie

Annonce