Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tre koncerter på Harders

Line Felding, David Fjelstrup, Frederik Thybo og Kaspar Kaae er tilsammen bandet Cody - de kan høres på Harders den 18. juni. Foto: Christian Klintholm
Annonce
Svendborg: Spillestedet Harders i Møllergade i Svendborg har den i disse tider indlysende fordel, at de kan holde koncerter udendørs i gården. Det gør de blandt andet med tre koncerter i juni. Der er plads til 50 mennesker med god afstand, så man skal dvæle for længe, hvis man vil have billet til koncerterne.
Den 12. juni spiller Ibrahim Electric, som i mere end et årti har været en af de mest populære europæiske instrumentalgrupper.
I 2020 har de udgivet deres tiende album "Time Machine". Musikken har elementer af gammeldags soul/jazz, AfroBeat, 60’ernes acid-power-beat og trioens varemærke: de hurtige næsten-punkede passager, hvor de tre musikere smelter sammen til én stor legesyg organisme.
Den 13. juni, er det den prisvindende radiovært for "Farrock" på P6,Frank Ziyanakd der står på scenen. Han har udgivet musik siden 2005 med forskellige bands og han har netop udgivet sin solo plade "Lad Mig Være Jeg Er Ensom". Emnerne er ligeså meget til voksne og for børn, som de er for voksne og til børn.
18. juni er det bandet Cody, hvis musik siden debuten i 2009 er blevet kaldt post-folk, post-rock, country, crooner, indie m.m. Selv ser de fire faste medlemmer, Line Felding, David Fjelstrup, Frederik Thybo og Kaspar Kaae, sig som et rockband med en plan for livet. De vil blive ved med at udfordre sig selv og publikum med musik. Bandets nye album "Win Some" afspejler på flere planer et band, som har spillet sammen i over 10 år, og som har udviklet sig til noget ganske særligt.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Sjælen hænger fast

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

Bo banker rusten af

Annonce