Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tre kvinder er ovre den værste ungdom

Landsteatret er på vej til Svendborg med en komedie, der både er festlig i tekst for fortolkning og maner til eftertanke for kvinder og deres mænd, når livets efterår er i sigte. De tre hovedroller spilles af Pernille Schrøder, Ann Hjort og Sofie Staugaard. PR foto
I teaterstykket "Modne damer i badekåber" fejrer tre kvinder en 60 års fødselsdag med wellness. Det kommer der mange sjove samtaler ud af.
Annonce

Svendborg: Svendborg Teaterforening begynder forårssæsonen med kloge kvinder med vid, bid og humor. Det sker når Ann Mariagers ny komedie "Modne damer i morgenkåber" rammer Svendborg Teater 19. 20. og 21. februar kl. 19.30.

Ann Mariager er kendt som dramatiker, humorist og satiriker fra Tivoli Revyen og "Byens bedste Bryster". Skuespiller og instruktør Pia Rosenbaum har instrueret, Jeanette Binderup-Schultz har lavet danse og på scenen ses Pernille Schrøder, Ann Hjort og Sofie Staugaard.

Ann Mariager kalder sin komedie om tre veninder, som tager på wellness-weekend for at fejre den enes 60 års fødselsdag, for en spa-komedie med opsang, eftertanke og nedsunken forfod. Den værste ungdom er overstået. Spaen som de tre veninder tjekker ind på lover slap-af-tid for indre forståelse og balance. For de tre damer bliver det dog ikke bare afslapning. Der er medbragte skrammer i lakken og livet. Spørgsmål som: er der et liv, i særdeles et sex-liv efter de 60?

Annonce

Hvordan dater man?

Hvordan får man ham, man har været gift med i 35 år, men er holdt op med at tale meget med, til at løfte blikket fra Tv Charlie og bare lette røven fra sofaen? Hvor mange kemiske sprøjter skal der i læberne, inden de skal have sit eget cpr-nr.? Hvor meget skal man tale, og hvor mange fotos kan man vise af sine børnebørn, før de andre rejser hjem? Hvordan dater man, når man har været single siden Øresundsbroen blev indviet, og hvordan forstår man det sprog, ens børnebørn taler?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce