Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tre musikalske stormestre på besøg i Svendborg

Uffe Steen, Alex Riel og Jens Jefsen er klar til at møde Svendborg lørdag d. 7. november kl. 14, når Giant Steps inviterer til koncert på Arne B. Pr-foto
Alex Riel fejrer 80 år fødselsdag sammen med Giant Steps.
Annonce

Svendborg: Giant Steps er klar med en helt enestående musikalsk oplevelse, når tre af dansk jazz' stormestre, Uffe Steen, Alex Riel og Jens Jefsen, sætter hinanden stævne i Svendborg for at mindes deres samarbejde i Jens Jefsen Trio tilbage i 80'erne og 90'erne - men også for at fejre Alex Riels 80 års fødselsdag.

- I trioens bagkatalog ligger fem fortrinlige album, blandt andet det legendariske "Interaction", og det er numre fra disse indspilninger, som trekløveret præsenterer denne eftermiddag, fortæller Giant Steps i en pressemeddelelse.

Den anerkendte aarhusianske bassist Jens Jefsen har været aktiv på jazzscenen i snart 50 år og har akkompagneret et utal af såvel danske som internationale solister. Nu gælder det imidlertid et spændende møde med de gamle musikalske venner, jazzens grand old man Alex Riel og den uforlignelige jazzbluesguitarist Uffe Steen.

- Sammen springer de let og elegant ud i en år 2020-udgave af deres både smukke og løsslupne kompositioner fra dengang. Musikken vil således ganske givet flyde nye og andre steder hen, lyder det i pressemeddelelsen.

Koncerten finder sted på Arne B lørdag d. 7. november kl. 14 - men allerede fra kl. 13 er der mulighed for at nyde en lækker frokost.

Billetter kan købes på Billet.dk.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

10 år med rock'n'roll

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Poesi i haven

Ugeavisen Svendborg

Julemærker i bycentret

Ugeavisen Svendborg

Kor i nye klæder

Ugeavisen Svendborg

Trine tilbage til rødderne

Annonce