Annonce
Ugeavisen Svendborg

Trio i Thurø Kirke

Annonce

Thurø: Thurø Kirke inviterer onsdag den 4. oktober til koncert med en trio, der består af saxofonisten Morten Øberg, trompetisten Mads la Cour samt Povl Chr. Balslev på klaver/orgel.

De tre musikere fandt sammen i Carl Nielsen jubilæumsåret 2015, hvor sidstnævnte havde samlet en håndfuld fynske musikere til at indspille nye fortolkninger af Carl Nielsens sange - projektet endte med cd'en ”Derfor kan vort øje glædes”

Morten Øberg er kendt fra flere musikalske konstellationer bl.a. ”Blues Brothers souvenir band” og som teatermusiker - han blev i 1991 ”Årets jazznavn”, fortælles det i en pressemeddelelse.

Mads la Cour flyttede for et par år siden tilbage til Fyn, men er stadig en del af DR´s Big-Band, og  herudover er han en meget aktiv musiker i forskellige konstellationer ikke mindst i kvartetten ”Almugi” -  la Cour blev årets P2 jazzmusiker i 2007.

Morten Øberg spiller saxofon ved koncerten på Thurø. Foto: Ard Jongsma /stillwords.com

Povl Chr. Balslev er udover sit hverv som organist ved Vor Frue kirke i Svendborg en aktiv musiker i mange forskellige musikalske sammenhænge og inden for mange genrer.

Trioen vil fortolke flere smukke salmer og sange, ligesom der vil være en afdeling med fokus på netop Carl Nielsens univers.

Der er fri entré til koncerten

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce