Annonce
Ugeavisen Svendborg

TV2-program på hemmelighedsfuldt besøg i Oure

Kræmmer-Erik fra TV2-porgramserien ”Fantastiske fund”, som her er fotograferet under et marked i Bjerringbro, kommer ttil Sydfyn den 29. juli. Foto: Uffe Salomonsen
"Fantastiske fund" med Kræmmer Erik kommer til Rosenlund Antik, men det er småt med oplysninger.
Annonce

Detaljerne er få i den mail, TV2-programmet Fantastiske Fund har sendt til Rosenlund Antik i Oure.

- Der står bare, at Kræmmer Erik fra programmet gerne vil besøge os, fortæller Peder Hildebert Falcke, som driver Rosenlund Antik & Design sammen med sin hustru, Ayoe.

Hvor Kræmmer Erik har hørt om Rosenlund Antik & Design, ved Peder Hildebert Falcke ikke.

TV-holdets ankomst bliver onsdag den 29. juli fra om formiddagen og hen ad eftermiddagen.

- Jeg ved ikke, om det er fordi, han besøger andre steder først, at det ikke er mere præcist. Måske er det fordi, det er lidt hemmeligt, at der ikke er flere detaljer, siger Peder Hilderbert Falcke.

Af samme grund har han bare takket ja til besøget uden at stille uddybende spørgsmål. Ejerne bliver dog ikke bedt om at holde besøget hemmeligt eller at holde forretningen lukket.

Annonce

Sjældent åbent

Rosenlund Antik & Design, som åbnede for halvandet år siden i på Tøjsmosevej 34 i Oure, har 200 kvadratmeter fulde af varer, Kræmmer Erik kan kigge på.


Måske er det fordi, det er lidt hemmeligt, at der ikke er flere detaljer.

Peder Hildebert Falcke


- Vi satser på at lokke ham med nogle lamper og måske nogle bronzefigurer og måske nogle møbler også, siger Peder Hildebert Falcke.

Rosenlund Antik & Design har oftest kun åbent efter aftale og sælger primært varerne på messer. Men i forbindelse med tv-besøget holder de åbent fra klokken10 til 15.

Det er halvandet år siden, Ayoe og Peder Hildebert Falcke åbnede Rosenlund Antik & Design med 200 kvadratmeter udstilling. Foto: Michael Thorbjørnsen

I programmet duellerer værten mod forskellige modstandere, og ifølge mailen bliver kokken Claus Holm hans modstander i Oure.

Peder Hildebert Falckes forventninger er positive men beherskede.

- Så bliver man i hvert fald ikke skuffet. Det ville da være dejligt, hvis det giver noget opmærksomhed på vores lille forretning, men det er også fint, hvis det bare bliver en sjov og anderledes dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Ugeavisen Svendborg

Trio i Thurø Kirke

Ugeavisen Svendborg

Vin og tapas på Øret

Annonce