Annonce
Ugeavisen Svendborg

Under en måned til: Edo er snart klar til at åbne sin nye butik

I slutningen af august åbner Edo Hasanbegovic en ny Rema 1000-butik på hjørnet af Mølmarksvej og Vestergade. Foto: Martin Ytting Rask
Om under en måned slår Edo Hasanbegovic dørene op til den nye Rema 1000-butik på hjørnet af Mølmarksvej og Vestergade.
Annonce

Svendborg: Det er lige oppe over. Og det er til at se. Både på de mange maskiner, der kører rundt på hjørnet af Mølmarksvej og Vestergade, men også på Edo Hasanbegovic’ smil, da han viser rundt i sin spritnye Rema 1000-butik, som han åbner om under en måned.

- Det bliver så godt. Nu er vi så tæt på, og jeg glæder mig så meget til at byde kunderne indenfor meget snart, siger han.

Den nye butik åbner den 27. august klokken 8, hvor kunderne kan se frem til omkring 200 kvadratmeter yderligere at boltre sig på sammenlignet med butikken på Ørkildsgade.


Alt er gået efter planen frem til nu, og så kan man ikke undgå, at der lige er den der tvivl ”går det nu galt, når vi får nøglerne?”

Edo Hasanbegovic


Men før åbningen kan blive en realitet skal der fyldes både inventar og – måske vigtigst af alt – varer ind i den nye butik. Og så skal de 98 parkeringspladser, der er ved at blive etableret lige ved butikken, også laves færdige. Derfor er der også en smule nerver på, fortæller Edo.

- Jeg er spændt. Alt er gået efter planen frem til nu, og så kan man ikke undgå, at der lige er den der tvivl ”går det nu galt, når vi får nøglerne?”, siger Edo Hasanbegovic med henvisning til de sidste 13 dage inden åbningen.

For den 14. august får han overdraget nøglerne af entreprenøren, og derefter får han lov til at fylde varer på hylderne og de sidste detaljer på plads, inden åbningen.

Annonce

Grøn butik og store ambitioner

Den nye butik bliver også mere moderne på det energimæssige plan. For ud over at overskudsvarmen fra køle- og fryseboksene bruges til opvarmning af selve butikken, så er der også LED-lys i stedet for mere energikrævende armaturer, og på taget ligger 150 kvadratmeter solceller. Det, forventer Edo, vil smitte af på elregningen.

- Det er så smart. Både at der ikke varme til spilde, men også at energien fra solcellerne kan bruges i lysene herinde. Jeg håber, det vil halvere elregningen i forhold til den gamle butik, siger han.

Der mangler inventar lige nu, men det er på vej, forsikrer Edo. Butiksarealet i den nye Rema 1000-butik er omkring 200 kvadratmeter større end den på Ørkildsgade, hvor han tidligere var købmand. Foto: Martin Ytting Rask

Gennem sine 12 år som købmand har Edo Hasanbegovic høstet et hav af priser, blandt andet Best of Svendborg og i 2011 blev hans butik i Ørkildsgade kåret som Danmarks bedste Rema 1000-butik.

Så hvornår bliver den nye butik Danmarks bedste?

- Fem år. Det kræver hårdt arbejde og lidt held, men det er mit mål, lyder det med et smil fra købmanden

I slutningen af august åbner Edo Hasanbegovic en ny Rema 1000-butik på hjørnet af Mølmarksvej og Vestergade. Foto: Martin Ytting Rask
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce