Annonce
Ugeavisen Svendborg

Varm latinjazz på en kølig dansk vinteraften

Social Mambo med kapelmesteren Yohan Ramón er på plakaten i Giant Steps torsdag d. 3. december kl. 20. Pr-foto
Social Mambo medden herboende cubanske slagtøjsspiller Yohan Ramón, giver koncert på Arne B.
Annonce

Svendborg: Når Giant Steps torsdag d. 3. december kl. 20 inviterer til koncert på Arne B vil varmen med garanti hurtig indfinde sig.

- Det skal aftenens musikalske gæster fra gruppen Social Mambo nok sørge for, lyder det fra Giant Steps i en pressemeddelelse.

Kapelmesteren er den herboende cubanske slagtøjsspiller Yohan Ramón, der er opvokset med masser af sang, dans og trommespil. Han blev i sine ungdomsår på Cuba stærkt inspireret af 40'erne og 50'ernes pulserende latinjazz og mambo.

Kærligheden til netop denne genre har varet ved og i 2015, efter flere års ophold i Danmark og studieårene på Rytmisk Konservatorium, dannede han gruppen Social Mambo.

- Med vibrafonen som omdrejningspunkt, spillet af den uforlignelige Morten Grønvad, er der lagt i ovnen til en saftig og sprudlende musikalsk oplevelse. Bedre bliver det ikke, når rytmegruppen består af de to markante og eminente musikere fra den danske verdensmusikscene, bassisten Yasser Pino og congasspilleren Eliel Lazo.

- Publikum kan se frem til et festfyrværkeri af toner og rytmer garneret med stor indlevelse og præcision, lover Giant Steps.

Inden koncerten serverer Arne B mod bestilling en lækker menu ved bordene.

Koncert billetter kan købes på Billet.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce