Annonce
Ugeavisen Svendborg

Vedlige-holdet scorer masser af point i Skaarup IF

I midten Erik Potempa fra Fynske Bank, som overrakte sponsorbeløbet til Vedlige-holdet; fra venstre: Hans, Poul Erik, Arne og Jørgen. På billedet mangler Holger og Leif. Foto Henning Philbert
Skårup IF skulle have nyt boldskur, men i stedet for at bestille et færdigt i trælasten, gik det lokale Vedlige-hold i sving. Det gav dobbelt så mange - og mere komfortable - kvadratmeter for pengene.
Annonce

Skårup: Takket være Vedlige-holdet - og et sponsorat på 20.000 kroner fra Fonden for Fynske Bank - har Fodboldafdelingen i Skårup IFs har fået et flot, nyt skur til opbevaring af bolde, veste, kegler og andet fodboldudstyr.

Vedlige-holdet er en gruppe frivillige friske fyre, der mødes hver torsdag i SKI til en snak om løbende vedligeholdelse af SKI’s bygninger og inventar. Udbedring af små skader, opsætning af hylder og skabe, reparationer af murværk, maling – kort sagt, vedligeholdelse af Kulturhuset.

Vedlige-holdet udtænker også løsninger til garderobe til Tween, bar og borde til cafe, indretning af nyt yogalokale - og altså skur til fodboldopbevaring. Oprindeligt var tanken at købe et færdigt skur ved trælasten, men Vedlige-holdet mente, de kunne tegne og bygge et bedre og større skur for samme beløb. Et stort projekt for holdet, men samtidig en udfordring af deres faglige kompetencer og stolthed.

Annonce

Dobbelt så meget for pengene

Efter to-tre måneders hårdt og hyggeligt arbejde, står skuret i dag klar til fodboldsæsonens start i februar. Hele 21 kvadratmeter med fast bund, isoleret og med el. En dobbelt så stor løsning som oprindeligt tænkt, med langt større komfort med isolering og el.

- Et bevis på, hvor langt frivilligt arbejde, foreningsliv og lokal erhvervsvirksomhed kan nå, når de arbejder sammen til fælles bedste. Det kan ikke gøres bedre, erklærer Bo Isaksen, centerleder i Skårup Kultur og Idrætscenter, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce