Annonce
Ugeavisen Svendborg

Vejen til succes går via fejl

Sinne Wils fra Fremtidsfabrikken i Svendborg, som er medarrangør af et nyt arrangement for lokale iværksættere. Pr-foto
En konference i iværksættergruppen Fejl 40 skal vise, at vejen til succes går over fejl. Men måske kan man lære af andres fejl, så man ikke behøver at fejle alt for mange gange.
Annonce

Svendborg: "Fejl 40" er et samarbejde mellem Svendborgs iværksættermiljøer, hvor fejlene hyldes, så andre kan lære af dem. Torsdag 21. november er det femte gang, at byens iværksættere og andre interesserede inviteres til Fejl 40, og det bliver markeret med et særarrangement på HHX fra kl. 19–21.

- Med Fejl 40 sætter vi fokus på de menneskelige fejl, som stort set alle iværksættere skal igennem, når man kaster tøjlerne og skal leve af sin virksomhed, men hvorfor ikke lære af hinanden, så vi kan undgå falde i de samme huller?, spørger leder af Fremtidsfabrikken, Sinne Wils.

Hun kan flere eksempler på dyrebare fejl:

- Blandt oplægsholderne har der bl.a. været én, der havde mistet over 100.000 kr. på en kunde, der gik konkurs, hvilket efterfølgende fik oplægsholderen til at lave kontrakter med alle kunder og opkræve betaling for større opgaver i rater.

Foruden Fremtidsfabrikken er det byens nye arbejdsfællesskab, Work2gether, der står bag "Fejl 40".

- Vi har nogle helt unikke muligheder for at etablere sig som virksomhed i Svendborg. Dels har vi forretningsudviklingsforløbene i regi af Medstrøm og ShareFifty5 samt alle de øvrige aktiviteter på Fremtidsfabrikkerne. Derudover har vi med Work2gether fået et arbejdsfællesskab, der med private midler har styrket mulighederne for selvstændige markant i byen, siger Sinne Wils i en pressemeddelelse.

Annonce

Globalt netværk

To lokale iværksættere vil fortælle om de fejl og erfaringer, de har gjort sig indtil videre. Den ene af dem er Jørgen Dalsgaard, der i 1992 grundlagde EGN Netværk Danmark, der startede som én mands idé til i dag at være et globalt netværk med 14.000 medlemmer i 15 lande. Han vil bl.a. komme ind på de fejl, han gjorde sig, han skulle flytte netværket fra et nationalt til et globalt perspektiv.

Arrangementet er gratis og en del af Iværksætterugen. Tilmelding sker på svendborg.nemtilmeld.dk/59/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kunstner viser rundt

Ugeavisen Svendborg

VM-bord til Sydfyn

Annonce