Annonce
Ugeavisen Svendborg

Veteranbilejere ivrige efter gensyn

Bjarne Grønholt, som til daglig er indehaver af Dongs Hørup Auto, er stifter af veteranbilklubben, hvis træf er meget populære. Arkivfoto: Lasse Hansen 
Veteranbil-træf ved Rantazausminde er blevet så populære, at det er kommet bag på klubben.
Annonce

Veteranbil-klub Sydfyn blev som så mange andre forhindret i at mødes på grund af forsamlingsforbuddet, da Danmark lukkede ned.

Heller ikke, da grænsen for, hvor mange, der må mødes, blev hævet til 50, kunne de træffene finde sted, for de er alt for populære til at holde sig under grænsen.

Men i denne måned er veteranfolket igen begyndt at samles for at beundre hinandens køretøjer. Hver tirsdag er der træf ved Rantzausminde-grillen, som laver tilbud til veteranbilejerne, som også kan vælge at tage madkurv med.

Sidste uges træf blev så populært, at det kom bag på klubbens stifter, Bjarne Grønholt, som til dagligt er indehaver af Dongs Højrup Auto i Stenstrup. Der kom cirka 50 biler og motorcykler, fortæller han på klubbens facebookside, hvor han også takker for den store opbakning.

"Det kom bag på os og grillbaren at der kom så mange køretøjer og mennesker, så der var noget ventetid ved grillen," skriver han.

Det lader dog ikke til at have ødelagt oplevelsen. En deltager erklærer, at maden var god efter en times ventetid, og at han vil komme igen.

Klubben valgte dog at aflyse det planlagte træf i Krøyers have i lørdags.

"Der er mange turister i byen og det vil blive svært at holde styr på. Vi skal også passe på os selv i denne coronatid," skriver Bjarne Grønholt.

Træffene i Ratzausminde forsætter hver tirsdag fra klokken 18 til 21 i august og september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Vintagemode fra aflyst modeshow

Ugeavisen Svendborg

Trio i Thurø Kirke

Ugeavisen Svendborg

Vin og tapas på Øret

Annonce