Annonce
Ugeavisen Svendborg

Vietnamesisk streetfood til Gerritsgade

Cam Pham står bag den vietnamesiske soulfoodrestaurant Hello Banh Mi, som åbner i Gerritsgade om et par uger. Foto: Michael Thorbjørnsen
30-årige Cam Pham åbner om et par uger spisestedet Hello Banh Mi, som serverer vietnamesisk mad - også som takeaway.
Annonce

Svendborg: Svendborg får omkring den 1. april endnu et spisested. Der er tale om en vietnamesisk soulfoodrestaurant, som i Gerritsgade 24A vil servere mad med sjæl som det kendes fra vietnamesisk streetfood med bl.a. hjemmelavede og friske forårsruller, supper, vegetarretter, risnudler, små retter med kylling samt svine- og oksekød og ikke mindst Bahn Mi - vietnamesiske baguettes med forskellige former for fyld og tilbehør.

Spisestedets navn bliver netop Hello Banh Mi, og indehaves af 30-årige Cam Pham, der har boet i Svendborg i fem år. Hun er gift med en IT-supporter, der arbejder i Odense, og parret har to børn på henholdsvis 1½ og tre år.

- Jeg har siden 6-7 års alderen drømt om at få mit eget spisested og har altid elsket at lave mad med sjæl. At det så blev i Danmark og Svendborg, havde jeg dog ikke lige regnet med, men sådan er livet heldigvis så dejligt overraskende, for jeg er virkelig glad for at bo på Sydfyn, fortæller Cam Pham, som i dagligdagen hjælpes med børnepasning af sine svigerforældre, så hun kan få realiseret sin drøm.

Hello Banh Mi tilbyder knap 20 forskellige retter, som enten kan nydes i restauranten (til sommer også med udeservering) eller som takeaway.

- Jeg laver også mad på bestilling til små og større selskaber, siger Cam Pham.

Hello Banh Mi får åbent på hverdage fra 10-19, lørdag fra 10-14,30, mens der holdes lukket søndag.

På adressen lå tidligere smørrebrødsforretningen Fru Kopp, som ved juletid pludselig lukkede efter indehaverens tragiske død som følge af en meget alvorlig blodprop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Kvind dig op - mand!

Annonce