Annonce
Ugeavisen Svendborg

Vin og tapas på Øret

Bjarne og Houda Sandahl, værtspar på Restaurant Øret på Tåsinge, inviterer til vin- og tapasaften. Arkivfoto: Henrik Nguyen.

Tåsinge: Restaurant Øret på Vindebyørevej 50 på Tåsinge er ved at slutte sin anden sommersæson efter åbningen i foråret 2019, og det sker med et vinsmagningsarrangement inklusive en mættende tapas menu fredag den 23. oktober.

- Menuen er der kræset for så den passer perfekt til de enkelte vine, der skal smages på, fortæller de to værter, Houda og Bjarne Sandahl, i en pressemeddelelse.

Det er Klaus Holm fra Økologisk Vinimport i Møllegade, der kommer med nogle af sine vine.

Annonce

- Han importerer sin vin direkte fra nøje udvalgte spanske økologiske vingårde, og vi ved, at der gemmer sig rigtig mange gode historier og ikke mindst smagsoplevelser, når Klaus Holm går igang med at præsenterer sine vine - der skla blandt andet smages på en naturvin, siger Houda og Bjarne Sandahl.

Prisen er 395 kroner, og man skal huske at tilmelde sig - senest d. 21. oktober på tlf. 22903132.

- Der bliver selvfølgelig holdt "afstand" og taget forbehold for Covid-19, men på trods af dette er vi sikre på, at det bliver en forrygende, hyggelig, velsmagende samt mættende aften, lover værtsparret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Viser på vandet

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Tid til take-away teater

Ugeavisen Svendborg

Åben have på bakketoppen

Ugeavisen Svendborg

Råt og poetisk

Annonce