Annonce
Ugeavisen Svendborg

Vind billetter: Find inspiration til oprigtig kærlighed og levende lidenskab

Jakob Olrik kommer til Svendborg og Borgerforeningen med foredraget "Kærlighedskompasset". Pr-foto
Forfatter og foredragsholder Jakob Olrik kommer til Svendborg med foredraget "Kærlighedskompasset", og du kan vinde billetter med Ugeavisen Svendborg.

Svendborg: Forfatter og foredragsholder Jakob Olrik er netop nu på turné med sit helt nye foredrag "Kærlighedskompasset", som kan opleves i Borgerforeningen i Svendborg mandag den 30. november klokken 19.  Foredraget er bygget op over bogen "Kærlighedens Mysterier, som Jakob Olrik netop har udgivet på Gyldendal.

Du kan vinde to billetter til foredraget med Ugeavisen Svendborg. For at deltage skal du gå ind på Ugeavisens side på Facebook, finde konkurrenceopslaget og i kommentarfeltet lige skrive, hvem du gerne vil følges med. Der er 3x2 billetter på højkant, og konkurrencen slutter fredag den 6. november klokken 10.00.

Jakob Olrik tager i sit foredrag og bog fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den og stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder. Kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv? Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn, spørger han.

"Kærlighedskompasset" er inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer. Lyt, grin, lær og lad dig friste til at kæmpe for det vigtigste i livet: Kærligheden, fortælles det i en pressemeddelelse.

Jakob Olrik er debattør og har skrevet om parforhold, kønsroller, kærlighed og sex i blandt andet Politiken, Information, BT, Ekstra Bladet, Jyllandsposten, Femina og Euroman. Han blogger fast fra eget website med 100.000 unikke besøgende om måneden. De seneste ti år har han turneret med foredragene "Kvinde, kend din mand", "Mer' og bedre sex",  "Det perfekte look" og "Den Eneste Ene". Jakob Olrik erogså  tidligere DR2 vært og konceptudvikler på det prisbelønnede DR2-program "I seng med DR2".

Billetter kan købes på www.jakobolrik.dk eller www.billetto.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce