Annonce
Ugeavisen Svendborg

Vind gavekort for 150.000 kroner til byens butikker

I en ny konkurrence kan man vinde gavekort for 150.000 kroner til mange af byens forretninger. Annoncer i blandt andet Ugeavisen Svendborg vil efter påske fortælle mere om konkurrencen, og hvordan du kan vinde et af de mange gavekort. Arkivfoto: Cecilie Damgaard Boeriths
Der er efter påske gode muligheder for at vinde gavekort til Svendborgs butikker. De to Kvickly'er i byen står i et samarbejde med Shopping Svendborg, Radio Diablo og Ugeavisen Svendborg bag en konkurrence i april, hvor der er stor bunke gavekort på højkant.

Svendborg: Mens byens mindre butikker har haft et svært år med manglende omsætning under nedlukningerne, så har de store varehuse haft kronede dage. Som en konsekvens af denne konkurrencefordel besluttede Kvickly i Svendborg, både i midtbyen og i storcentret, tidligere på året at donere i alt 200.000 kroner til byens øvrige butiksliv og især specialforretningerne.

Hvordan midlerne skulle bruges og fordeles var dog usikkert, for Kvickly lod det blandt andet være op til Shopping Svendborg at finde en model, der kunne tilgodese så mange butikker som muligt - og nu er der fundet en løsning:

- Vi har besluttet at bruge 150.000 kroner af beløbet til indkøb af gavekort til butikkerne og udlodde dem i en stor konkurrence blandt de sydfynske borgere. Da vi ikke kan tilgodese alle byens butikker, har vi valgt at købe gavekort til de forretninger, som er organiseret i enten Shopping Svendborg, Storcenterforeningen eller er en del af Cittaslow-samarbejdet.

Annonce

- I sidstnævnte kategori er netop mange af de små specialforretninger repræsenteret, og det er også dem, Kvickly ønsker at bakke op i en svær periode, fortæller Jacob Rask, eventkonsulent i Svendborg Event, som Shopping Svendborg er en del af.

Se annonce i Ugeavisen Svendborg

De mange gavekort skal nu ud og bruges i butikkerne, og alle kan hjælpe til, da gavekortene som nævnt udloddes i en stor konkurrence.

Torben Astrup (t.v.) er varehuschef i Kvickly Storcenter og Søren Friis (t.h.) er varehuschef i Kvickly City i Gerritsgade. Foto: Privat

- Konkurrencen kommer til at løbe i hele april og slutter af til Open by Night torsdag den 29. april, som ligger lige før fredagens store bededag. Vi håber til den tid, at coronasituationen er så meget under kontrol, at vi kan gennemføre Open by Night og her finde vinderen af konkurrencens førstepræmie, som er gavekort for 7500 kroner.

- Hvis det ikke lader sig gøre med Open by Night, som i øvrigt planlægges at afslutte med et stor, flot og farverigt lysshow, så finder vi en anden løsning for hovedpræmien, fortæller Jacob Rask.


Vi har besluttet at bruge 150.000 kroner af beløbet til indkøb af gavekort til butikkerne og udlodde dem i en stor konkurrence blandt de sydfynske borgere. Da vi ikke kan tilgodese alle byens butikker, har vi valgt at købe gavekort til de forretninger, som er organiseret i enten Shopping Svendborg, Storcenterforeningen eller er en del af Cittaslow-samarbejdet.

Jacob Rask


Jagten på vindere af de mange gavekort, som har en værdi på 200, 500, 1000 og 2000 kroner, går for alvor i gang lige efter påske, selvom Radio Diablo tyvstarter lidt i påskedagene.

Radio Diablo vil i sine udsendelser have konkurrencer, hvor man kan vinde gavekort, mens vi her i Ugeavisen Svendborg i april vil have annoncer fra Shopping Svendborg, som forklarer, hvordan man også kan vinde gavekort.

I annoncen er der for eksempel en kupon, man kan udfylde og aflevere i de postkasser, som stilles op foran de to Kvickly'er - foran Kvickly i Gerritsgade er det en stor og rød postkasse. Det er også muligt at deltage ved pr. mail at indsende en kvittering fra en af byens forretninger med sit navn og adresse - kvitteringerne kan også smides i postkasserne. Endelig vil vi på Ugeavisen Svendborgs side på Facebook fire gange i april lave et opslag, hvor man ved blot at tagge en bekendt kan vinde gavekort.

Men igen: Læs mere udførlig forklaring i annoncen i denne avis fra Shopping Svendborg.

Annonce

Vil være gode naboer

- Shopping Svendborg er meget glad for donationen fra de to Kvickly'er i Svendborg, for pengene er med til at hjælpe mange butikker, som er i en svær situation, og som derfor har brug for en god start og opmærksomhed efter nedlukningen, siger Jacob Rask.

I en ny konkurrence kan man vinde for i alt 150.000 kroner gavekort til flere forretninger i Svendborg. PR-foto


Kvickly ønsker med donationen at skabe nyt og ekstra liv i den lokale detailhandel.

- Vi går ind for sund konkurrence, men under nedlukningen kunne vi sælge varer, som vores naboer i specialbutikkerne ikke kunne, og det vil vi med denne donation gerne kompensere for, begrunder varehuschef Torben Astrup, Kvickly i Svendborg Storcenter.

- Vi ønsker at være en del af et levende handelsmiljø, og det kræver levende specialbutikker - og vi ønsker at være gode naboer.

- For at sikre, at der også i fremtiden er liv, hvor vi ligger, vil vi bruge overskuddet af vores ekstra salg til støtte af vores naboer. Det er til fælles gavn, supplerer varehuschef Søren Friis, Kvickly i Gerritsgade.

De resterende 50.000 kroner fra donationen på 200.000 kroner skal blandt andet bruges til markedsføring af kampagnen samt branding af det lokale butiksliv i både Radio Diablo og Ugeavisen Svendborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Teater i nyt lys

Annonce