Annonce
Ugeavisen Svendborg

Vind præmieret juleand, medister og sylte med Ugeavisen Svendborg

Hanne Jacobsen, indehaver af Slagterpigerne, med den præmierede juleand, som er førstepræmien i Ugeavisens lille julekonkurrence. Foto: Michael Thorbjørnsen
I samarbejde med Slagterpigerne står Ugeavisen Svendborg bag en lille julekonkurrence på vores side på Facebook.
Annonce

Svendborg/Stenstrup: Julen sig nærmer, og traditionen tro er Ugeavisen Svendborg klar med en lille julekonkurrence, som vi denne gang laver med Slagterpigerne, der har slagterforretning i både Svendborg og Stenstrup.

Tre af vores venner på Facebook har således mulighed for at vinde i konkurrencen, og førstepræmien er en gourmetand, mens de øvrige to præmier er en julemedister (to kilo) og en julesylte (to bakker).

Juleanden er en Gråsten Berberie Gourmet And, som tre gange er strøget til tops i de test, som Jyllands-Posten indtil 2017 lavede - i netop 2017 fik anden en topplacering på seks stjerner af seks mulige.

- Ænderne fra Gråsten lever på et 100 hektar stort område med både vand, skov og eng. Slagteriet er på området, så når dyrene efter minimum 14 uger er klar til slagtning, bliver der fløjtet, hvorefter de samlet går i ande- og gåsegang igennem byen og hen til en fold ved siden af slagteriet. Når dyrene selv går til slagteriet frem for at blive fanget ind, undgår man, at de bliver stressede. Og det kan man smage i kødet. Racen, foderet og den lange levetid sikrer også god smag og saftigt kød. Der er tale om en rigtig flot og fedtfattig and med et stort bryst og stor sprødhed, forklarer Hanne Jacobsen, indehaver af Slagterpigerne.

Hanne Jacobsen har i efteråret selv deltaget i en konkurrence, i regi af de Danske Slagtermestre, og her vandt hun sølv for netop sin julemedister og julesylten.

- Der var indsendt 600 produkter til konkurrencen, så jeg er fuldt ud tilfreds med at hive to sølvmedaljer med hjem til Sydfyn, siger hun.

For at deltage i konkurrencen skal du være venner med Ugeavisen Svendborg på Facebook - like konkurrenceopslaget inden torsdag den 19. december klokken 8.00, hvorefter de tre heldige vindere får besked. Held og lykke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce