Annonce
Ugeavisen Svendborg

Yoga og nydelse i overgangsalderen

Liv Tronhjem, yogainstruktør, står bag en retreat for kvinder i overgangsalderen. Privatfoto
Liv Tronhjem står bag retreat for kvinder i overgangsalderen
Annonce

Svendborg:  Liv Tronhjem, lokal behandler og yogainstruktør, har specialiseret sig i yoga for kvinder i overgangsalderen. Hun har således til hverdag yogahold, hvor hun hjælper kvinder til en overgangsalder med færre eller næsten ingen symptomer, og den 12.-13. september står hun bag en retreat for kvinder midt i livet. Den finder sted på Sukkerfabrikken ved Tranekær på Langeland.

- Ud over en uddannelse i hormon-yogatearpi har jeg fordybet mig i overgangsalderen, hormoner, kvindens fysiologiske udvikling i årene omkring overgangsalderen og i de mentale og psykiske forandringer, kvinder oplever.

- Mange kvinder har hårde år på grund af manglende søvn, hedeture og tristhed, og de oplever, at de mangler overskud og mister livsglæde, fortæller Liv Tronhjem i en pressemeddelelse.

- Men vi skal nyde livet, og det gør vi altså bedst, når vi føler os godt tilpas i kroppen og sindet, og har kan yoga noget særligt. Jeg arbejder indefra, stimulerer hormonproduktionen, energien og mindsker stress. Jeg har oplevet kvinder, der efter få ugers yoga fortæller, at de efter flere år med søvnproblemer har kunnet sove en hel nat og stort set ikke mærker hedeturene længere, siger Liv Tronhjem i pressemeddelelsen.

Tilmelding til  Liv Tronhjems retreat kan ske ved henvendelse på 31700260.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Svendborg

Gudstjenester

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce