Annoncørbetalt indhold

Tag på opdagelse i det sydfynske øhav

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Hvem har behov for græske øer, når man har Thurø, Tåsinge og Langeland stort set lige til døren? Hvis du er bosat i Svendborg og Sydfyn, så har du masser af muligheder for at gå på opdagelse i det sydfynske øhav. Som en anden Odysseus kan du hoppe fra ø til ø og smage på, hvad øerne har at byde på hver især. Her får du en ultrakort guide til, hvilke øer du skal besøge næste gang.

Øhop i Danmark

Det sydfynske øhav er et af de smukkeste områder i Danmark. Ø-kulturen blomstrer, og der er masser af smukke ø-oplevelser i vente til dig, der er frisk på at tage på eventyr. Du har måske været på Ærø eller Langeland, der var alt for mange turister, nej, næste gang skal turen gå til nogle af de øer, vi ikke hører så meget om. Her får du en lille guide.

Annonce

Lyø

Længst vestpå ligger Lyø og skotter sig. Og den har ligget der længe, faktisk går den så langt tilbage i historien, at der stadig ligger gravhøje. Du kan eksempelvis besøge Klokkestenen ud på vestsiden. Og for snart 800 år siden sad Valdemar Sejr fast på øen. Hvis du er historieinteresseret, så er Lyø lige noget for dig. Hvis du vil høre noget rigtig vildt, kan du også spørge øboerne om, hvorfor Lyø er inspirationen til Homers Odysséen.

Annonce

Avernakø

Du kender måske Avernakø på dens karakteristiske tangeform. Det ligner et par øer forbundet med en navlestreng i midten. Den dæmning blev anlagt i 30’erne i forbindelse med beskæftigelsesarbejde under den økonomiske krise. Avernakø er lige så rig på historie som Lyø, og her kan du lære meget mere om, hvad et majtræ er for noget. For det er det eneste sted i hele Danmark, de stadig har sådan et.

Annonce

Drejø

På Drejø finder du masser af telt og shelterpladser. Så hvis du er et rigtigt friluftsmenneske, så er Drejø her lige noget for dig. Du drejer bare til venstre efter Skarø og så ligger den lige der. Du finder også masser af gårdbutikker, der sælger noget af det bedste, som landbruget har at byde på. Det betyder, at du ikke skal gå længe efter frisk mælk og æg. Der bor godt og vel 70 mennesker på Drejø, og du kan lære hver og en at kende på egen hånd.

Når nu du hopper sådan fra ø til ø, så kunne det være du også skulle prøve sex i det fri. Der er masser af naturskønne omgivelser at gøre det i. Mulighederne er mange, og naturen ligger helt åben for dig. Hvis du hellere vil være indendørs, så kunne det være bondage var noget for dig.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Ugeavisen Svendborg

Lars DK med band

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Ballet Galla

Annonce
Ugeavisen Svendborg

400 BØRN OG UNGE SPILLER SVENDBORG OP I ANLEDNING AF JUBILÆUM

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Strandenge i store problemer

Ugeavisen Svendborg

Påskens drama om svigt, sorg og glæde

Ugeavisen Svendborg

Nikolaj og Piloterne går på scenen

Ugeavisen Svendborg

Rasmus Walter spiller med Max Winding i Svendborg

Ugeavisen Svendborg

En epoke er slut: Nu lukker PCR-testcenteret på Norgesvej

Ugeavisen Svendborg

Kunderne stod i kø fra morgenstunden, da Stof 2000 åbnede i nye lokaler: - Det er gået præcist, som vi havde ønsket os det

Ugeavisen Svendborg

Butik Prik vil sætte prikken over i'et: - Efter så mange år, så ved folk stadigvæk ikke, at vi ligger her

Ugeavisen Svendborg

Mikael Josephsen: Med lyrikken som ledetråd

Annonce