Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Årets første Sjov Fredag var et hit for børn og frivillige

Arena Syd var fredag den 7. februar fyldt med børn og unge, som hyggede sig til forårets første Sjov Fredag. Privatfoto
Annonce

Vamdrup: Fredag den 7. februar var dagen for årets første Sjov Fredag, som vanen tro løb af stablen i Arena Syd. Her var cirka 300 børn samlet til en aften med både sport, dans og kreative aktiviteter. Med til at holde styr på at alt foregik som det skulle, var 22 frivillige, hvoraf de ti af dem var nye ansigter, og det glæder foreningen bag, som tidligere har været ude og efterlyse flere frivillige hænder til at holde Sjov Fredag i gang.

- Det gjorde, at vi kunne give mere tryghed, lave spontane lege, danse limbo, spille fodboldkampe og meget mere, fortæller Marie Hjorth, som er næstformand i bestyrelsen.

Hele aftenen var der godt gang i både hallerne, det kreative værksted, på hoppepuden og i svømmehallen, og som noget nyt var det for første gang muligt at prøve kræfter med de såkaldte nerf-pistoler, som var et hit blandt både store og små.

Børn, unge og frivillige samles næste gang til Sjov Fredag den 6. marts.

For første gang til Sjov Fredag var det muligt at prøve kræfter med de såkaldte nerf guns, og det var en succes blandt både drenge og piger. Privatfoto
I det kreative værksted var det muligt både at tegne og male lige det, børnene havde lyst til. Privatfoto
På diskoteket gav både store og små den gas, og med hjælp fra et par frivillige hænder blev der blandt andet danset en masse limbo. Privatfoto
Det var muligt både at spille fodbod, bordfodbold og mange andre ting i Arena Syd. Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce