Annonce
Ugeavisen Vamdrup

71-årig mand dømt skyldig i blufærdighedskrænkelse: Fremviste sexlegetøj og tilbød slavekontrakt

En 71-årig mand fra Vamdrup blev af retten i Kolding erkendt skyldig i at blufærdighedskrænke en 17-årig dreng. Arkivfoto: Michael Svenningsen
En 71-årig mand fra Vamdrup blev af retten i Kolding erkendt skyldig i at have krænket blufærdigheden hos en nu 17-årig mand. I dommen blev der blandt andet lagt vægt på, at den 71-årige mand havde tilbudt en slavekontrakt af seksuel karakter.
Annonce

Vamdrup: En 71-årig fra Vamdrup blev onsdag i sidste uge ved retten i Kolding kendt skyldig i en række forhold om blufærdighedskrænkelse og blev af retten idømt 60 dages betinget fængsel.

Den 71-årige blev dømt for i en periode fra oktober 2018 og cirka et år frem at have krænket blufærdigheden hos en 17-årig dreng, som på gerningstidspunktet var 15 år gammel, ved at have forevist og tilbudt en slavekontrakt af seksuel karakter, forevist diverse sexlegetøj herunder en pisk, håndjern og en penisring, samt at have befølt den unge mand på lårene, taget hans lem ud af bukserne og befamlet ham.

I retten forklarede den 71-årige, at han havde lært den nu 17-årige mand at kende i forbindelse med, at den unge mand begyndte at omdele aviser et par gange om ugen på den gade, hvor den 71-årige bor. De to faldt i snak, og han inviterede den unge mand inden for til en kop kaffe.

Lignende besøg hvor de to drak kaffer og røg smøger gentog sig ifølge begge parter i løbet af de næste måneder, men herefter er der uenighed i de to parters forklaring om, hvornår befølingen er sket, og hvem der fremviste sexlegetøj og kontrakt.

Annonce

Sendt undskyld på SMS

En del af grunden til, at den 71-årige blev kendt skyldig i at have befølt den 17-årige, lå gemt i en SMS-besked, som blev sendt mellem de to i slutningen af december 2018. Her skrev den 71-årige "undskyld, jeg gik over stregen", som dommer og domsmænd vurderede relaterede sig til den dag, hvor den 17-årige forklarede, at den 71-årig befølte ham.

På den 71-åriges computer fandt politiet desuden seksuelle tekster, som omhandlede en "ung herre, som gik med aviser", hvilket den 71-årige dog afviste skulle dreje som den nu 17-årige.

På samme computer fandt politiet også udkast til forskellige former for slavekontrakter, hvor det fremgik, at den 71-årige ønskede en "ung herre som skulle have ham som en slave, som mister alle rettigheder over krop og seksualitet".

Det var en enig domsmandsret, som afsagde den betingede dom, som er uden vilkår om samfundstjeneste på baggrund af den 71-åriges helbred og med en prøvetid på to år. Den 71-årige skal desuden betale en erstatning på 8000 kroner til den 17-årige, samt betale sagens omkostninger. Den 71-årige ønskede betænkningstid i forhold til, om dommen skal ankes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

"Konkurrenceforvridning af værste skuffe": Tonnesen råber op om restriktioner, der fortsat tillader shopping i varehuse

Annonce