Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Bag Disken: Det er hyggeligt at møde sine kunder rundt om i byen

Nikke Gashi har arbejdet i Vamdrup siden 2016, og hun er glad for at være en del af forretningslivet i byen. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
I en serie zoomer Ugeavisen ind på Vamdrups forretningsdrivende. Vi besøger dem i butikken til en snak om deres liv bag disken. I denne uge har vi besøgt Nikke Gashi, som er indehaver af Hos Nikke på Vestergade i Vamdrup.
Annonce
Annonce

Hvordan havnede du i Vamdrup?

- Jeg er oprindeligt fra Kosovo, men kom til Danmark med min familie, da jeg var otte år gammel. Vi endte med at bosætte os i Herning, og det er også der, jeg blev uddannet frisør. Jeg så lidt tilfældigt på Facebook, at de manglede en i salonen her i Vamdrup, og så tog jeg chancen og søgte det. Jeg startede i 2016 og overtog salonen på egen hånd i februar 2017, hvorefter jeg renoverede det hele og genåbnede i august samme år.

Om Hos Nikke

Hos Nikke er ejet af Nikke Gashi, som overtog salonen i februar 2017. Hun bor til dagligt i Vejle, men har arbejdet i Vamdrup siden 2016. Hun tilbyder en lang række af behandlinger til både mænd, kvinder og børn. Hun forhandler desuden shampoo, balsam og diverse andre produkter til håret.

Salonen er beliggende på Vestergade 5 i Vamdrup.

Annonce

Hvad er det bedste ved at drive forretning i Vamdrup?

- Man er meget tættere på sine kunder her i byen, fordi det er mange af de samme folk, der er forbi salonen, og så kommer man ikke blot til at kende én i familien. Man kender også børnene, søsteren og bedstefaderen, så man har en helt anden føling med, hvad der sker i folks liv, og så er det også lidt hyggeligt at støde på folk nede i Brugsen.

Annonce

Hvis du vandt 10 millioner i Lotto, hvad ville du så bruge dem på?

- Det er et godt spørgsmål. Jeg ville nok købe mig et hus med en god beliggenhed og måske med lidt udsigt til vandet i Vejle. Så ville jeg invitere min familie med på ferie, og så ville jeg nok også investere en del af pengene i salonen.

Annonce

Hvad er det bedste råd, du har fået?

- At man altid skal være ærlig. Det har mine forældre opdraget mig til, så det er jeg også altid. Både over for mine nærmeste, men også over for mine kunder. De kan altid regne med, at jeg siger min mening, hvis de overvejer en ny frisure, eller de gerne vil have gode råd til, hvordan håret skal plejes eller lignende.

Annonce

Hvad er den bedste ferie, du har været på?

- Det er ved at være noget tid siden, at jeg holdt ferie. Der er meget at se til, når man åbner sin egen salon, men sidst jeg var af sted, var jeg i Albanien og hjemme og besøge familie og venner i Kosovo, og det var en rigtig dejlig tur. Jeg kommer ikke så tit hjem forbi, som jeg egentlig gerne vil, men det kan være svært at få tid til det hele.

- Jeg har lige ansat en ny frisør, så nu er der måske håb for, at jeg kommer til at have lidt mindre overarbejde, så jeg kan få tid til at holde lidt mere ferie i fremtiden, men jeg er jo også glad for mit arbejde og har altid arbejdet meget, så det kan godt være lidt svært at begrænse sig.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce