Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Bag Disken: Hos Trim Service kan de fikse alle maskiner

Hans Christian Jespersen står her på præcis det sted, hvor butikken stoppede, da han først slog dørene op i midten af april 1995. Siden da er der sket meget i Trim Service på Østergade. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
I en ny serie zoomer Ugeavisen ind på Vamdrups forretningsdrivende. Vi besøger dem i butikken til en snak om deres liv bag disken. I denne uge har vi besøgt Hans Christian Jespersen, som er indehaver af Trim Service på Østergade i Vamdrup.
Annonce
Annonce

Hvordan opstod din interesse for cykler og maskiner?

- Jeg er landmandssøn, så det har altid ligget lidt i kortene, at jeg skulle arbejde med noget, hvor jeg kan bruge mine hænder. Jeg blev uddannet mekaniker i 1978, men jeg har arbejdet i landbrugsbranchen i mange år, inden jeg endte med at starte egen butik her i byen.

Vi lever af at være dygtige med vores hænder, og det kan man trods alt ikke købe på nettet endnu, så det er kun dejligt, at folk stadigvæk kommer ind forbi butikken med cykler og maskiner, der skal gøres klar til en ny sæson.

Annonce

Hvad har de største udfordringer været ved at starte som selvstændig?

- Der er meget, man pludselig skal forholde sig til, når man åbner sin egen forretning, og det har for os altid handlet om at være omstillingsparate. Det har eksempelvis betydet, at vi fra begyndelsen af var digitale. Vi har aldrig ejet et gammelt kasseapparat, som man ellers så rigtig mange steder. Vi har desuden løbende udvidet butikken, når det har været nødvendigt.

Annonce

Hvor stor var butikken så, da I startede?

- Den var væsentlig mindre, end den er i dag. Vi havde værksted, hvor vi har midten af butikken nu, så der er sket en hel del i løbet af seneste år. Vi startede desuden med blot at sælge og reparere cykler, men ret hurtigt udvidede vi til også at have med havemaskiner at gøre.

Om Trim Service

Trim Service er ejet af Hans Christian Jespersen, som åbnede butikken i april 1995.

Butikken sælger både cykler, scootere og havemaskiner og reparerer stort set alle typer af maskiner.

Butikken er beliggende på Østergade 1 i Vamdrup.

Annonce

Hvilken maskine er den sjoveste, du er blevet bedt om at reparere?

- Der kom på et tidspunkt en ældre dame ind til os med en symaskine på sin rollator. Symaskinen var holdt op med at virke, og hun mente så, at det var en opgave for os at fikse den. Jeg forsøgte at forklare hende, at det ikke lige var den type af maskiner, vi havde speciale i, men jeg kunne heller ikke nænne at sende hende ud af døren igen. Så vi fandt da ud af, hvilken ledning det var, den var gal med.

Annonce

Hvad er det bedste ved at drive forretning i Vamdrup?

- Der er et meget stort fællesskab i byen, og det er rigtig dejligt, at man kan mærke den lokale opbakning. Vi har særligt travlt i sommerperioderne, hvor vi nærmest arbejder i døgndrift. Vi lever af at være dygtige med vores hænder, og det kan man trods alt ikke købe på nettet endnu, så det er kun dejligt, at folk stadigvæk kommer ind forbi butikken med cykler og maskiner, der skal gøres klar til en ny sæson.

Annonce

Hvad ved dine kunder ikke om dig?

- Det er svært at svare på. Når jeg ikke er i butikken, bruger jeg meget tid med mine børnebørn. De holder på rigtig mange måder en i gang.

Annonce

Hvordan ser fremtiden ud for butikken?

- Vi åbnede butikken i april 1995, og det betyder jo, at vi snart har 25 års jubilæum, og det tænker jeg da, at vi skal gøre lidt ud af, men hvad det helt præcist bliver, det ved jeg ikke endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce