Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Bea's lukker på Østergade: Ny lejer er allerede på plads

Beatrice Spanier er oprindeligt fra Tyskland og kom til Danmark sammen med sin mand for cirka 12 år siden. Hun åbnede butikken Bea's på Østergade i Vamdrup i 2018. Arkivfoto: Mathilde Nygaard Jespersen
Beatrice Spanier, som er indehaver af livsstils- og skobutikken Bea's, har valgt at lukke forretningen i Vamdrup og i stedet rykke til Ribe. Butikken Diddes står klar til at flytte ind i lokalerne på Østergade.
Annonce

Vamdrup: Lørdag den 4. juli bliver sidste åbningsdag for livsstils- og skobutikken Bea's på Østergade 7 i Vamdrup. Indehaveren af butikken, Beatrice Spanier, har valgt at kaste håndklædet i ringen efter cirka to år i byen og i stedet fokusere sine kræfter på sin webshop og på et nyt showroom i Ribe.

- Der har desværre ikke været den opbakning til butikken i byen, som jeg havde håbet på, og nu hvor jeg også flytter min bopæl til Ribe, giver det ikke længere mening at tage turen til Vamdrup, siger Beatrice Spanier.

Hun forklarer, at lukningen ikke har noget med coronakrisen at gøre, men at der, som hun ser det, er et bedre marked for en butik som hendes i Ribe.

- Jeg har fået fuldtidsarbejde i Bramming og har haft rigtig godt gang i min webshop, selvom der har været krise. Det er bare nemmere for mig at have alt samlet på et sted, og så lever jeg rigtig meget af impulskøb fra folk, der går forbi butikken, og det er der bare mere af i Ribe, hvor der er godt gang i handelslivet og turismen, siger Beatrice Spanier.


Der har desværre ikke været den opbakning til butikken i byen, som jeg havde håbet på, og nu hvor jeg også flytter min bopæl til Ribe, giver det ikke længere mening at tage turen til Vamdrup.

Beatrice Spanier


Hun ved endnu ikke, om hun også åbner en ny butik i Ribe, hvor hun også har en lille bed & breakfast, men som udgangspunkt regner hun med i hvert fald at etablere et showroom, hvor man kan komme og se og prøve sko fra den tyske producent Leguano.

- Der er stadigvæk en del, der skal falde på plads for mig, før jeg ved, hvordan jeg præcist griber det an i Ribe. Jeg har lært rigtig meget af at have butikken i Vamdrup, og det vigtigste er helt sikkert, at kunderne ved, at de har et sted, hvor de kan prøve at have skoene på fødderne, siger Beatrice Spanier.

Annonce

Ny lejer

Butikslokalet på Østergade kommer dog ikke til at stå tomt i særligt lang tid. Når Beatrice Spanier den 1. august har flyttet det hele til Ribe, står butikken Diddes nemlig klar til at udvide og rykke ind i lokalerne.

- Jeg har indtil nu haft den bagerste del af butikken, så jeg glæder mig til at komme til at overtage det hele. Det bliver særligt garn, køkkenting og lidt tøj, jeg rykker ind i butikken til en start, og så skal jeg ellers lige finde ud af, hvilken retning det hele går, siger Didde Østerkjærhus, som er indehaver af Diddes.

Beatrice Spanier har åbent i butikken i Østergade den kommende lørdag fra klokken 10 til 13 eller efter aftale.

Hos Bea's kunne man blandt andet sko fra den tyske producent Leguano og et bredt udvalg af værtindegaver og helseprodukter såsom krydderier og sæber. Privatfoto


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce