Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Brødremenighedens Danske Mission udsender ny missionærfamilie til Tanzania

Familien er en del af baptistkirken Regen/Kristuskirken. Pressefoto.
Annonce

Christiansfeld: Til januar udsender Brødremenighedens Danske Mission, BDM, ægteparret Mia og Michael Toldam Korsgård og deres tre drenge, Halfdan, Vilfred og Eskild til Sikonge i Tanzania.

Her skal de bistå Brødrekirken og BDM i en opgaver som rådgivning, analyse, udviklingsprojekter, sundhedsarbejde, uddannelse, hospitalsadministration og renovering af bygninger.

- Det er en stor glæde for os, at vi kan sende familien Toldam Korsgård til Sikonge. De blev allerede ansat i foråret, men på grund af covid-19 har vi være nødt til at udsætte udsendelsen af dem. Vi vurderer, at det er sikkert for dem at rejse til Tanzania, da der ikke ser ud til at være helt de samme udfordringer med covid-19, som vi oplever det i Danmark, siger general- og missionssekretær Jens Peter Rejkjær.

Mia er uddannet sociolog med fokus på fattigdom, migranter og udviklingslande. Hun har før arbejdet med udviklingsprojekter. Fra stillinger i Caritas og Danske Kirkers Råd har hun også erfaring med migrant-, klima- og miljøarbejde.

Michael er arkitekt og industriel designer og har 12 års erfaring med produktudvikling i Kvadrat Soft Cells.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

"Konkurrenceforvridning af værste skuffe": Tonnesen råber op om restriktioner, der fortsat tillader shopping i varehuse

Annonce