Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Dagligvarebutik med opråb: Stop nu med at komme hele familien for at handle

SuperBrugsen i Vamdrup er kommet med et opråb til kunderne om ikke at stå for tæt, når man færdes i butikken og gerne kun at handle en af gangen. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
I SuperBrugsen i Vamdrup oplever de i den forgangne uge trods myndighedernes mange anbefalinger stadigvæk, at kunderne i butikken færdes i grupper. Det fik mandag aften i sidste uge butikken til at komme med en klar melding til kunderne via Facebook.
Annonce

Vamdrup: Hold afstand til andre, brug håndsprit og vis hensyn. Det har gentagne gange været regeringens og sundhedsmyndighedernes budskab, men alligevel har man hos SuperBrugsen i Vamdrup gentagne gange observeret, at familier og grupper på to og tre personer handler sammen. Det fik mandag aften butikken til tasterne med et opråb til kunderne.

- Vi ser hele familier og folk der kommer 2-3 ad gangen. Du er nødsaget til at forstå, at vi alle har et ansvar! Tænk på, at der i disse dage kommer rigtig mennesker igennem butikken!, lyder det blandt andet i opslaget.

- Vi henstiller til, at du ændrer adfærd i måden, du handler på - og ja, det gælder også dig og ikke kun naboen, og dem vi hører om i medierne, står der videre.

Vi henstiller til, at du ændrer adfærd i måden, du handler på - og ja, det gælder også dig og ikke kun naboen, og dem vi hører om i medierne.

SuperBrugsen, Vamdrup.

Annonce

Klare opfordringer

Butikken henviser til, at man følger alle anvisninger, så man bedst muligt kan passe ordentligt på både personalet og andre kunder i butikken.

Det betyder, at man skal vaske hænder ofte eller bruge håndsprit, at man holder afstand i køen og gerne kun handler en af gangen, at man holder afstand til personalet, samt at man så vidt muligt undgår at bruge kontanter, men i stedet betaler med scan og betal på mobilen, bruger selv-betjenings kassen, betaler med betalingskort eller via Coop-app'en på telefonen.

SuperBrugsen har desuden fået opsat en plexiglas-skærm foran butikkens kasser. Det har man valgt at gøre for at beskytte medarbejderne mest muligt.

Senest har Coop, som driver alle landets Fakta-, Kvickly,- og SuperBrugsen-butikker, desuden indført såkaldte hygiejnelinjer i butikkerne. Det betyder, at der bliver sat tape for hver halvanden meter for at sikre, at kunderne ikke går og står for tæt, hvilket skal være med til at mindske risikoen for at sprede coronavirus.

Salling Group, som står bag Bilka, Netto, Føtex og Salling, har indført lignende regler, ligesom der er blevet skruet op for både rengøring og håndvask i butikkerne.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce