Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Der er plads til flere hos Idræt for Alle

Motionsgymnastik og Let's Dance er blandt tilbuddene hos Idræt for Alle. Foto: Thomas Holl

VAMDRUP: Motionsentusiaster i alle aldre kan være med, når foreningen Idræt for Alle tre dage om ugen tilbyder aktiviteter i Arena Syd i Vamdrup.

Mandag gælder det træning på store bolde, yoga og vandgymnastik, onsdag kan man deltage i motionsgymnastik og Let's Dance, og også fredag står der vandgymnastik på programmet.

- I august introducerede vi yoga og Let's Dance, og begge hold er blevet meget populære - ikke mindst yogaholdet. Men der er plads til flere på holdene generelt, fortæller Vibeke Dalby, der er daglig leder i Idræt for Alle.

Annonce

Derfor inviterer foreningen i den kommende tid alle interesserede i Vamdrup til at komme og prøve aktiviteterne.

Prøv frem til jul

- Fra nu af og indtil jul kan man komme og prøve holdene. Og kommer man frem til, at man gerne vil være med, kan man begynde fast efter juleferien - helt præcist fra og med mandag den 10. januar. I øjeblikket er der især mange efterlønnere på holdene, men som foreningens navn siger, så er tilbuddene selvfølgelig for alle, understreger Vibeke Dalby.

- Fra nu af og indtil jul kan man komme og prøve holdene, siger Vibeke Dalby, der er daglig leder i Idræt for Alle. Foto: Thomas Holl

Idræt for Alle opstod sidste år som forening. Tidligere var der tale om et projekt, der i mange år kørte i kraft af kontingenter og et tilskud fra Kolding Kommune.

Imidlertid valgte fritids- og idrætsudvalget, som projektet hidtil havde hørt under, i forbindelse med nogle besparelser at droppe tilskuddet til projektet. Efterfølgende fortsatte man som forening.

I foråret var der godt 330 aktive medlemmer på holdene i Arena Syd og Kongeåbadet, men siden er der sket et frafald på grund af corona. I øjeblikket ligger medlemstallet omkring 260. Idræt for Alle tilbyder også aktiviteterne i Kolding og Hejls.

Vibeke Dalby tager imod tilmeldinger på telefon 51 50 14 88, men man er også velkommen til bare at dukke op i Arena Syd til et af de hold, man ønsker at deltage på.


Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Padel er blevet populært i Vamdrup: Især de unge har taget sporten til sig

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Vild med skak: Holger er blevet klubmester for 31. gang

Annonce
Ugeavisen Vamdrup

2021 blev et vildt år på boligmarkedet: Også i Vamdrup eksploderede salget

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vamdrup

Efter nogle års pause: Nu er der gang i herrehåndbolden i Vamdrup igen

Ugeavisen Vamdrup

Ideen har hun haft i 12 år: Nu gør Charlotte Donslund sin vinforretning dobbelt så stor

Ugeavisen Vamdrup

Den gode stemning er vendt tilbage til SuperBrugsen i Vamdrup

Ugeavisen Vamdrup

Ester Brohus-koncert er aflyst på grund af corona

Ugeavisen Vamdrup

Ødis Forsamlingshus er snart i mål med renoveringsprojekt

Ugeavisen Vamdrup

Vamdrup Fjernvarme holder priserne uændret i 2022

Annonce