Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Det er stadigvæk muligt at indstille til Årets Vamdrupper

Man har stadigvæk mulighed for at indstille til Årets Vamdrupper, man skal blot sende en mail med begrundelse til mail mnyje@jfmedier.dk. Grafik: Lars Thomassen

Vamdrup: Ugeavisen Vamdrup re-lancerede i starten af maj kåringen af Årets Vamdrupper, og det har indtil videre medført, at avisen har modtaget mails fra 20 personer, som har indstillet ni forskellige personer, men vi vil fortsat meget gerne høre fra jer.

Kender man én, der fortjener et skulderklap, så skal man sende nomineringen af sted på mail til mnyje@jfmedier.dk eller aflevere den i postkassen på Essen 16 i Kolding stilet til "Mathilde Nygaard Jespersen". Idet avisen endnu ikke ved, hvornår der kan afvikles byfest eller lignende, og dermed også hvornår Årets Vamdrupper på en sikker måde kan kåres, hvor byens borgere også kan samles om arrangementet, har vi ikke sat en deadline på indstillingerne, og de kan derfor indtil videre modtages løbende. Vi giver besked, når deadline nærmer sig, og vi har en dato for kåringen.

For at blive taget i betragtning til at kunne blive kåret som Årets Vamdrupper har avisen opsat et par kriterier, som skal være opfyldt. Man skal således inden for det seneste år på den ene eller anden måde have gjort en forskel for byen, og det er udelukkende enkeltpersoner, som kan indstilles.

Annonce

I indstillingen skal der stå navnet på personen, hvorfor vedkommende fortjener at blive kåret, og hvem der er afsender på indstillingen.

Vi ser frem til at modtage og læse jeres indstillinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce